🌾Don Julio Tequila Añejo 100% Agave 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Don Julio Tequila Añejo 100% Agave 38% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú, jemnú chuť Don Julio Tequily Añejo. Táto prémiová tequila, vyrobená zo 100 % modrej agáve, je dokonale vyzretá a s každým dúškom prináša vznešený chuťový zážitok. Vďaka robustným tónom tmavej čokolády, vanilky a náznaku škorice je obľúbená medzi znalcami. Zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo jednoducho na potešenie. Spoznajte dušu Mexika s vynikajúcou chuťou Don Julio Tequila Añejo. Na zdravie a nezabudnuteľné chvíle!

66,19 €

66,19 € Bez DPH

Popis
Doprajte si hladkú a bohatú chuť Don Julio Tequily Añejo. Táto prvotriedna tequila, vyrobená zo 100 % čistého modrého agáve, ponúka výnimočný zážitok z popíjania, ktorý vaše zmysly prenesie na slnkom zaliate mexické polia. Každý dúšok odhalí nádhernú zmes tradičných a exotických tónov, ktorá vedie k teplému, dlhotrvajúcemu záveru, ktorý je skutočne nezabudnuteľný.

Don Julio Tequila Añejo nie je len nápoj, je to oslava dedičstva. Dokonale vyzretá v sudoch z amerického bieleho duba sa môže pochváliť krásnym jantárovým odtieňom a komplexným, plným chuťovým profilom. Očakávajte tóny karamelu a čokolády, ktoré sa spájajú so zemitou esenciou agáve a ľahkým dotykom korenia. Táto tequila je ideálna na pomalé vychutnávanie, aby sa zložité vrstvy chuti rozvíjali s každým dúškom.

A čo je na tom najlepšie? Dodáva sa v štýlovej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre milovníkov tequily alebo luxusným potešením pre vás. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako hviezdu sofistikovaného kokteilu. Tak či onak, Don Julio Tequila Añejo sľubuje výnimočný zážitok z pitia, ktorý sa oplatí vychutnať.

Zažite pravú chuť Mexika s Don Julio Tequila Añejo - prémiovou tequilou, ktorá sa vyrába s vášňou, vychutnáva sa s potešením a cení sa pre svoju bohatú, autentickú chuť.
Tabuľka dát
Don Julio
Nové
chat Komentáre (0)