Jack Daniel's Travel Pack 40% Vol. 2x1l + 1x0,2l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's Travel Pack 40% Vol. 2x1l + 1x0,2l

1.40 kg
Rejs med stil med Jack Daniel's Travel Pack! Denne elegante gaveæske indeholder to flasker af vores ikoniske whisky i fuld størrelse, perfekt til at dele med venner eller nippe til alene på farten. Desuden har vi lagt en miniflaske i til de øjeblikke, hvor du bare vil have en smagsprøve på vores glatte, bløde smag. Jack Daniel's fremstilles med omhu i Lynchburg, Tennessee, og er ikke bare en drink, men et klassisk stykke amerikansk kulturarv. Så uanset om du er en erfaren whiskeyelsker eller ny i gamet, er denne rejsepakke den perfekte ledsager til dit næste eventyr. Skål for gode tider og god whisky!

75,09 €

75,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Tag dine smagsløg med på en rejse med Jack Daniel's Travel Pack. Denne unikke pakke indeholder to flasker af vores klassiske, bløde whisky i fuld størrelse, smukt præsenteret i en stilfuld gaveæske. Der medfølger også en mindre flaske i rejsestørrelse, perfekt til de spontane eventyr.

Jack Daniel's whisky fremstilles på det historiske destilleri i Lynchburg, Tennessee, og er anerkendt verden over for sine røgede, karamelagtige undertoner og bløde finish. Denne rejsepakke er en ideel gave til whiskyentusiaster eller en fantastisk godbid til dig selv.

Uanset om du er til fest, på campingtur eller bare nyder en stille aften derhjemme, er Jack Daniel's Travel Pack din perfekte ledsager. Hver flaske er fyldt med rige, fyldige smagsnuancer, som helt sikkert vil imponere selv den mest kræsne gane.

Tag en slurk, og fordyb dig i den ikoniske smag af Jack Daniel's. Oplev den trøstende varme fra denne tidløse whisky, perfekt afbalanceret med søde og egetræsagtige noter. Den røgede finish bliver hængende og efterlader en dejlig eftersmag, som vil få dig til at række ud efter mere.

Desuden tilføjer den stilfulde gaveæske et strejf af raffinement, hvilket gør den til en perfekt gave til enhver lejlighed. Fejr milepæle, fødselsdage, eller bare vis din påskønnelse til en, du holder af, med denne udsøgte whiskypakke.

Få din Jack Daniel's Travel Pack i dag, og tag på en mindeværdig whiskyrejse. Opdag, hvorfor Jack Daniel's er elsket af mange, og slut dig til dem, der sætter pris på fin kvalitetswhisky. Husk, at livet er en rejse, så gør den til en smagfuld en af slagsen med Jack Daniel's.
Produktinformation
Jack Daniel's
Ny
Brand
Jack Daniels
Oprindelsesland
USA
chat Anmeldelser (0)