Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 5 Limited Edition 43% Vol. 1l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 5 Limited Edition 43% Vol. 1l

1.40 kg
Oplev den legendariske smag af Jack Daniel's Master Distiller Series Limited Edition. Denne førsteklasses whisky, smukt præsenteret i en gaveæske, er en hyldest til Master Distiller Distillers hos Jack Daniel's. Med sin rige, fyldige smag og 43% alkoholvolumen er det en karakteristisk whisky, der oser af kvalitet og tradition. Perfekt til særlige lejligheder eller som gave til en whiskey-kender i dit liv. Nyd den bløde, robuste smag af Jack Daniel's, fra Tennessees ældste registrerede destilleri. Køb en flaske i dag, og nyd hver en slurk!

49,09 €

49,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige smag af Jack Daniel's Master Distiller Series Limited Edition. Denne unikke blanding, pakket i en smukt designet gaveæske, er alt, hvad en whiskyelsker kan ønske sig. Den er fremstillet med præcision og byder på en udsøgt balance mellem egetræ og søde smage, der bliver hængende i munden. Dens bløde og robuste karakter gør den til et fremragende valg til at nippe til rent, med is eller som base for din yndlingscocktail. Denne limited edition-serie er en hyldest til de mesterdestillatører, der har formet Jack Daniel's gennem årene, og gør den ikke bare til en flaske whisky, men til et stykke historie. Få en smag af arv og tradition med hver slurk! Perfekt som gave eller til din samling. Nyd med ansvar og nyd øjeblikket med Jack Daniel's Master Distiller Series Limited Edition.
Produktinformation
Jack Daniel's
Ny
Brand
Jack Daniels
Oprindelsesland
USA
chat Anmeldelser (0)