Absolut Vodka 40% Vol. 0,05l | Svensk vodka | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Absolut Vodka 40% Vol. 0,05l

1.40 kg
Få den ultimative smagsoplevelse med Absolut Vodka! Denne svenske vodka er kendt verden over for sin rene, rige og komplekse smag. Lavet fra naturlige ingredienser uden tilsat sukker, er Absolut Vodka et must for alle cocktailentusiaster. Den har en rig, fuld krop og en kraftig karakter, der gør den perfekt til at blande i din yndlingscocktail eller nydes alene. Med sin slanke, stilfulde flaske er den også en fantastisk gaveidé. Så uanset om du er vodkakender eller bare på udkig efter noget nyt at prøve, er Absolut Vodka det perfekte valg!

2,89 €

2,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den bløde, sprøde smag af Absolut Vodka, en svensk spiritus, der er indbegrebet af en rig arv. Denne førsteklasses vodka er fremstillet af rene, naturlige ingredienser og giver en ren, afbalanceret smag, der efterlader et varigt indtryk. Den har en tydelig karakter af korn, efterfulgt af et strejf af tørret frugt, hvilket gør den perfekt til cocktails eller bare afkølet.

Absolut Vodka er indbegrebet af kvalitet, kendt for sit slanke flaskedesign og klare indhold, der antyder dens renhed - det er det absolutte indbegrebet af klasse og raffinement. Denne vodka er produceret i Åhus i Sverige, en region, der er kendt for sin kvalitetsspiritus.

Absolut Vodka er fremstillet af vinterhvede og rent vand fra brandets egen dybe brønd, hvilket sikrer en unik og ensartet smag. Med en alkoholprocent på 40 % er den stærk nok til at give dine cocktails et spark, men samtidig mild nok til at kunne nydes alene.

Uanset om du er cocktailentusiast eller vodkaconnoisseur, er Absolut Vodka et must i din spiritussamling. Dens alsidighed gør den til en ideel base for et utal af drinks, fra den klassiske Martini til den forfriskende Moscow Mule.

Så hvorfor vente? Slip din indre mixolog løs med Absolut Vodka, og skab mindeværdige øjeblikke. Husk, det er ikke bare vodka, det er en oplevelse. Nyd den med ansvar.
Produktinformation
Absolut
Ny
chat Anmeldelser (0)