Glen Breton Battle of the Glen 15 Years Old Canadian Single Malt Whisky 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Breton Battle of the Glen 15 Years Old Canadian Single Malt Whisky 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den robuste smag og glatte finish af Glen Breton Battle of the Glen, en canadisk Single Malt Whisky der er lagret til perfektion. Denne enestående whisky viser Canadas rige kulturarv i hver eneste slurk og giver en unik karakterdybde. Pakket i en elegant gaveæske er den en ideel gave til whiskyentusiaster. Mærk varmen fra den 15-årige modning, nyd den rige, fyldige smag, og forkæl dig selv med den dejlige aroma fra denne førsteklasses whisky. Glen Breton Battle of the Glen - en ægte canadisk perle!

77,19 €

77,19 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Glen Breton Battle of the Glen er en canadisk Single Malt Whisky der er blevet lagret til perfektion i 15 år. Denne unikke whisky har en robust volumen på 43%, hvilket gør den til et dejligt valg for dem, der sætter pris på en stærk og smagfuld drik.

Destillatørerne på Glen Breton har arbejdet utrætteligt på at skabe en whisky, der er både blød og fyldig. The Battle of the Glen er et vidnesbyrd om deres håndværk. Med sin dybe ravfarve lover hver eneste tår en fortryllende oplevelse.

Når du tager din første slurk, bliver du mødt af en kompleks blanding af smage. Whiskyen har noter af karamel, honning og vanilje flettet sammen med et strejf af egetræ. Det skaber en smag i flere lag, som simpelthen er uforglemmelig. Eftersmagen er lang og varmende og efterlader din gane længselsfuld efter mere.

Hvis du er en kender af fin whisky, bør Glen Breton Battle of the Glen være en fast bestanddel af din samling. Det er også en fremragende gave til whiskyelskeren i dit liv. Whiskyen leveres i en stilfuld gaveæske - et nik til drikkens elegance og raffinement.

Så uanset om du skal fejre en særlig lejlighed eller bare vil nyde en kvalitetsdrink sidst på dagen, er Glen Breton Battle of the Glen et fremragende valg. Denne canadiske Single Malt Whisky er et vidnesbyrd om destillationens kunst og tilbyder en drikkeoplevelse som ingen anden. Snup din Glen Breton i dag, og skål for de gode tider!
Produktinformation
Glen Breton
Ny
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)