Glen Breton Ice 10 Years Old Aged in Icewine Barrels 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Breton Ice 10 Years Old Aged in Icewine Barrels 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Forkæl dine sanser med Glen Breton Ice, en udsøgt whisky lagret på Icewine-fade. Denne luksuriøse spiritus har en unik smagsprofil, der kombinerer whiskyens robuste karakter med de søde, frugtagtige noter fra Icewine. Den er lagret til perfektion og er et vidnesbyrd om eksperthåndværk og tidløs tradition. Hver slurk er en rejse, der afslører subtile antydninger af honning, vanilje, abrikosfusion og æble. Smukt præsenteret i en gaveæske er det den perfekte gave til den kræsne dranker. Oplev den sublime smag af Glen Breton Ice i dag - en whiskyoplevelse, du får lyst til at nyde igen og igen.

47,99 €

47,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den rige, unikke smag af Glen Breton Ice, der er lagret til perfektion på Icewine-fade. Denne enestående whisky bringer et helt nyt niveau af raffinement til din drikkeoplevelse. Hver slurk byder på en fascinerende balance mellem søde og krydrede noter, der giver en kompleks, men blød smagsprofil, som er svær at modstå.

Glen Breton Ice er lagret i et årti på Icewine-fade og har absorberet alle vinens særlige smagsnuancer og aromaer, hvilket har resulteret i en whisky, der virkelig er enestående. Lagringsprocessen giver den også en smuk gylden farve, som gør den til en fryd for både ganen og øjnene.

Med en volumen på 40 % er denne whisky robust og fyldig med en lang eftersmag, der giver lyst til mere. Det er ingen overraskelse, at whiskyentusiaster over hele verden er begejstrede for Glen Breton Ice på grund af dens enestående smag og kvalitet.

Glen Breton Ice leveres i en luksuriøs gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til dem, du holder af, og som sætter pris på en god drink. Uanset om det er til en fødselsdag, et jubilæum eller bare en gave til at fejre et særligt øjeblik, vil denne whisky helt sikkert imponere.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af førsteklasses whisky med Glen Breton Ice, der er lagret på Icewine-fade. Det er ikke bare en drink, det er en oplevelse!
Produktinformation
Glen Breton
Ny
chat Anmeldelser (0)