Armorik SHERRY CASK Whisky Breton Single Malt 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Armorik SHERRY CASK Whisky Breton Single Malt 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

43,09 €

43,09 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer Armorik Sherry Cask Whisky Breton Single Malt i en elegant gaveæske - en indbegrebet af forkælelse til whiskyentusiasten i dit liv. Denne udsøgte spiritus kommer fra hjertet af Bretagne i Frankrig. Det er mere end bare en whisky; det er en rejse gennem den rige arv af fransk destillationshåndværk.

Armorik Sherry-fad Whisky er udelukkende modnet på sherryfade, hvilket giver den mulighed for at udvikle en unik symfoni af smagsoplevelser. Med et alkoholindhold på 40 % giver hver slurk en robust oplevelse, der vil glæde din gane. Det er en single malt whisky, hvilket betyder, at den kommer fra et enkelt destilleri og er lavet af en mæsk, hvor der kun er brugt ét bestemt maltet korn.

Det første, du lægger mærke til, er den livlige ravfarve, som er et vidnesbyrd om modningen på sherryfade. I næsen er der en perfekt balance mellem frugtige og blomsteragtige noter. Smagen er en eksplosion af rige, bløde smagsnuancer med antydninger af tørrede frugter, honning og et subtilt strejf af krydderi, der slutter med en lang og varmende finish.

Armorik Sherry-fad Whisky leveres i en overdådig gaveæske, som gør den til en sofistikeret gave til enhver lejlighed. Uanset om du er en erfaren whiskykender eller en nysgerrig nybegynder, er denne franske single malt en fremragende tilføjelse til din samling.

Oplev magien ved Armorik Sherry Cask Whisky Breton Single Malthvor hver flaske fortæller en historie om tradition, passion og enestående smag. Drik den ren, med is eller med et skvæt vand for at frigøre dens utallige smagsnuancer. Skål for de ekstraordinære øjeblikke, der fortjener en ekstraordinær whisky. Skål!
Produktinformation
Armorik
Ny
chat Anmeldelser (0)