Prunotto Barbaresco DOCG 2021 14% Vol. 0,75l | Rødvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Prunotto Barbaresco DOCG 2021 14% Vol. 0,75l

1.40 kg

41,89 €

41,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med en slurk af raffinement med Prunotto Barbaresco DOCG. Denne elegante vin kommer fra de berømte vinmarker i Italien og giver en autentisk oplevelse af landets vinfremstillingstradition. Uanset om du er vinentusiast eller en afslappet drikker, vil du sætte pris på den rige, komplekse smag, som denne rødvin leverer.

Prunotto Barbaresco er fremstillet af Nebbiolo-druer og har en fyldig profil med en levende rubinrød farve, der er en fryd for øjet. Den aromatiske bouquet er en fortryllende blanding af modne røde frugter, blomsternoter og subtile antydninger af krydderier, der sætter scenen for en dejlig smagsrejse.

På tungen er vinen bemærkelsesværdigt afbalanceret med en perfekt harmoni mellem tanniner og syre. Den afslører smag af sorte kirsebær, blommer og et strejf af vanilje, som kulminerer i en lang, dvælende finish, der giver dig lyst til endnu en tår.

Prunotto Barbaresco er lagret på egetræ i et år og har fået en dybde i smagen, som gør den til et godt valg til særlige lejligheder. Sæt den sammen med robuste retter som grillet kød eller lagrede oste for at gøre dit måltid uforglemmeligt.

I bund og grund er Prunotto Barbaresco DOCG mere end bare en flaske vin. Det er en fejring af italiensk vindyrkning, et vidnesbyrd om vinfremstillingens kunst og en invitation til at nyde livets finere øjeblikke. Så hvorfor vente? Åbn en flaske i dag, og lad dine sanser blive betaget af magien i Prunotto Barbaresco.
Produktinformation
Prunotto
Ny
chat Anmeldelser (0)