Patrón Tequila Reposado 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Reposado, Oro og Gold Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Patrón Tequila Reposado 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den udsøgte smag af Patrón Tequila Reposado. Denne førsteklasses tequila er håndlavet i små partier og lagret til perfektion, hvilket giver en blød, kompleks smag, som tequila-elskere vil elske. Et strejf af eg, honning og vanilje blander sig med den tydelige smag af agave og gør hver slurk til en fest. Denne luksuriøse spiritus kommer i en smuk gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til enhver særlig lejlighed. Oplev den rige, robuste smag af Patrón Tequila Reposado - en gave, der bliver ved med at give. Forkæl dig selv med en smag af Mexicos fineste i dag.

53,59 €

53,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke blanding af luksus og tradition med Patrón Reposado Tequila. Det er ikke nogen almindelig tequila - Patrón Reposado er et kunstværk, omhyggeligt fremstillet af den fineste 100% Weber Blue Agave og lagret på egetræsfade i mindst to måneder, hvilket giver den en blød og raffineret smag.

Skønheden ligger ikke kun i smagen, men også i indpakningen. Den kommer i en stilfuld gaveæske, som gør den til den perfekte gave til enhver tequila-elsker. Men lad ikke gaveæsken narre dig, denne tequila er ikke kun til særlige lejligheder. Uanset om du nyder en stille aften eller er vært for en livlig fest, vil Patrón Reposado altid ramme den rigtige tone.

Med sin indbydende aroma af frisk agave og et strejf af citrus er Patrón Reposado en nydelse for alle sanser. Smagen er en perfekt balance mellem sødme, lette blomsternoter og et subtilt strejf af vanilje. Finishen er blød og varmende og efterlader et varigt indtryk længe efter den sidste slurk.

Uanset om du foretrækker den ren, med is eller blandet i din yndlingscocktail, leverer Patrón Reposado en exceptionel tequilaoplevelse hver gang. Så hvorfor vente? Få fat i din flaske Patrón Reposado Tequila i dag, og oplev den perfekte blanding af raffinement og tradition. Skål for gode tider med Patrón!
Produktinformation
Patrón
Ny
chat Anmeldelser (0)