W. & J. Graham's Late Bottled Vintage Port 2018 20% Vol. 1l | Portvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

W. & J. Graham's Late Bottled Vintage Port 2018 20% Vol. 1l

1.40 kg

21,29 €

21,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at nyde den udsøgte smag af W. & J. Graham's Late Bottled Vintage Port. Denne førsteklasses portvin er et mesterværk i en flaske, som giver en rig og fyldig oplevelse, der er perfekt til enhver lejlighed. Med en generøs volumen på 20% er denne 1-liters flaske en skattekiste af rige, mørke frugter og bløde tanniner, der danser på din gane.

Late Bottled Vintage Port er et signaturprodukt fra W. & J. Graham, et brand, der er kendt for sit kompromisløse engagement i kvalitet. Hver flaske er et vidnesbyrd om deres arv af fremragende vinfremstilling og tilbyder en unik blanding, der er ældet til perfektion.

En slurk af denne fristende portvin og du vil blive transporteret til vinmarkerne i Portugal. Smagen er en berusende blanding af modne blommer, sorte kirsebær og antydninger af chokolade, afrundet med en blød, fløjlsagtig finish. Det er en symfoni af smage, der harmonerer perfekt og skaber en sanseoplevelse, der simpelthen er uforglemmelig.

Uanset om du er en kender eller en afslappet vinentusiast, vil du sætte pris på det håndværk, der ligger bag hver eneste flaske. W. & J. Graham's Late Bottled Vintage Port er en perfekt partner til ostebrætter, desserter eller bare til at nyde alene. Det er en fest i en flaske, klar til at blive åbnet.

Så hvorfor vente? Dyk ned i en verden af nydelse med W. & J. Graham's Late Bottled Vintage Port. Det er mere end bare vin - det er en oplevelse, der venter på at blive nydt.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)