La Quintinye Vermouth Royal Extra Dry 17% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

La Quintinye Vermouth Royal Extra Dry 17% Vol. 0,75l

1.40 kg
Oplev den dejlige oplevelse med La Quintinye Vermouth Royal Extra Dry. Denne vermouth af høj kvalitet har en udsøgt smagsprofil, som helt sikkert vil imponere. Den er fremstillet i Frankrig og er en perfekt blanding af hvidvine og Pineau des Charentes, en regional fransk aperitif. Hvad er resultatet? En forfriskende sprød, ekstra tør vermouth, der er det perfekte tilbehør til dine yndlingscocktails. La Quintinye Vermouth Royal Extra Dry er et must-have for dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Oplev smagen af elegance, raffinement og rent fransk håndværk med hver slurk.

22,49 €

22,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den dejlige smag af La Quintinye Vermouth Royal Extra Dry, en perfekt blanding af raffinement og enkelhed. Denne førsteklasses vermouth er en unik drik, der er fremstillet med et omhyggeligt udvalg af vine og planter. Den er opkaldt efter Jean-Baptiste de La Quintinye, kong Ludvig XIV's botaniker, og symboliserer en kongelig oplevelse for dem, der drikker den.

Denne enestående vermouth har en aromatisk smag med en subtil balance mellem tørhed og sødme. Den er let og sprød med en umiskendelig undertone af urter og krydderier, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til dine cocktailopskrifter eller nydes som den er. Det blide strejf af bitterhed og den komplekse, men bløde finish skiller den ud fra mængden.

La Quintinye Vermouth Royal Extra Dry er en hyldest til vinfremstillingens kunst og en fejring af naturens goder. Den er perfekt til dem, der sætter pris på de finere ting i livet. Med hver slurk bliver du transporteret til Frankrigs vinmarker og oplever skabernes rige tradition og arv.

Uanset om du er en erfaren kender eller en nybegynder i vermouthverdenen, vil La Quintinye Vermouth Royal Extra Dry helt sikkert imponere. Hvis du er på udkig efter en drink, der er noget helt særligt, så er dette lige noget for dig. Gør dine aftener sjovere med denne udsøgte vermouth.

Husk, at livet er for kort til at drikke noget mindre end kongeligt. Så hvorfor vente? Tilføj La Quintinye Vermouth Royal Extra Dry til din samling i dag, og lad hver eneste slurk være en kongelig fornøjelse!
Produktinformation
La Quintinye
Ny
chat Anmeldelser (0)