Lillet Rouge 17% Vol. 0,75l | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lillet Rouge 17% Vol. 0,75l

1.40 kg
Nyd den rige, fløjlsbløde smag af Lillet Rouge, en must-have tilføjelse til din spiritussamling. Denne franske aperitifvin er en herlig blanding af fyldige merlotdruer og naturlige frugtlikører. Den kraftige, frugtagtige smag med et strejf af vanilje og appelsin gør den til den perfekte ledsager til dine yndlingsretter eller til at nyde alene. Uanset om du holder en fest eller slapper af derhjemme, bringer Lillet Rouge et strejf af raffinement til enhver lejlighed. Smag traditionen fra Bordeaux i hver eneste slurk. Læg Lillet Rouge i din indkøbskurv i dag, og gør din drikkeoplevelse endnu bedre!

18,19 €

18,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Lillet Rouge, et must-have i enhver connaisseurs samling. Denne dejlige franske aperitifvin, der produceres i Bordeaux-regionen, er en blanding af 85 % frugtvin og 15 % citruslikør, hvilket skaber en perfekt balance mellem sødme og smag.

Lillet Rouge har en smuk rubinrød farve, der pirrer øjet og indbyder til at nyde hver eneste slurk. Dens dristige og frugtagtige bouquet, fyldt med noter af modne bær og duftende krydderier, vil betage dine sanser. Og smagen? Det er en harmonisk symfoni af saftige brombær, syrlige ribs og et strejf af vanilje, alt sammen pakket ind i en fløjlsblød finish.

Denne alsidige drink er perfekt til enhver lejlighed. Nyd den afkølet alene, eller bland den i en cocktail for at få et sjovt twist. Lillet Rouge passer også smukt sammen med en bred vifte af fødevarer, fra salte forretter til søde desserter.

Uanset om du er en erfaren vinelsker eller en nybegynder, der ønsker at udvide din smag, er Lillet Rouge et fantastisk valg. Den har en unik karakter, som adskiller den fra andre aperitifvine. Det er ikke bare en drink; det er en oplevelse. En slurk af Lillet Rouge, og du vil forstå, hvorfor den er elsket af vinentusiaster over hele verden. Bliv en del af traditionen, smag på kvaliteten, og få Lillet Rouge ind i dit hjem i dag.
Produktinformation
Lillet
Ny
chat Anmeldelser (0)