Perrier-Jouët Belle Epoque Champagne Brut 2014 12,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox | Køb vin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Perrier-Jouët Belle Epoque Champagne Brut 2014 12,5% Vol. 0,75l in Geschenkbox

1.40 kg
Fejr livets særlige øjeblikke med Perrier-Jouët Belle Epoque Champagne Brut. Denne luksuriøse franske champagne, elegant præsenteret i en gaveæske, byder på en spektakulær smagsoplevelse. Slip de delikate bobler løs, og nyd den komplekse blanding af blomster- og frugtagtige aromaer. Nyd de subtile noter af hvide frugter og citrus, afbalanceret med rigdommen af smørholdig brioche. Denne udsøgte champagne er perfekt som gave eller til at forkæle sig selv med og er en skål for raffinement og nydelse. Løft et glas Perrier-Jouët Belle Epoque Champagne Brut, og gør enhver lejlighed ekstraordinær.

195,59 €

195,59 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at opleve en boblende fornøjelse med Perrier-Jouët Belle Epoque Champagne Brut! Denne elegante årgangschampagne vil få enhver lejlighed til at føles som en stor fest. Fra første slurk vil du blive betaget af dens delikate og komplekse smag.

Perrier-Jouët Belle Epoque Champagne Brut er mere end bare en drink - det er en sensorisk rejse. Den er lavet på en blanding af Chardonnay-, Pinot Noir- og Pinot Meunier-druer og har en perfekt balance mellem fylde og friskhed. Dens livlige syre suppleres af blomsternoter og et strejf af citrus, som danser på ganen.

Selve flasken er et kunstværk, prydet med smukke håndmalede anemoner. Den er en hyldest til Art Nouveau-perioden og tilføjer et strejf af raffinement og elegance til din borddækning.

Perrier-Jouët Belle Epoque Champagne Brut er perfekt til en romantisk middag, en særlig fest eller bare til at forkæle dig selv på en stille aften og lover en uforglemmelig smagsoplevelse. Den passer fantastisk til fisk og skaldyr eller cremede pastaretter. Uanset anledningen vil denne champagne helt sikkert give dine øjeblikke et pift og gøre dem ekstraordinære.

Så hvorfor vente? Løft dine festligheder med Perrier-Jouët Belle Epoque Champagne Brut. Det er ikke bare champagne. Det er et symbol på luksus, tradition og håndværk, alt sammen dygtigt tappet på flaske til din nydelse.

Husk, at de bedste øjeblikke i livet bliver endnu bedre med et glas udsøgt champagne. Skål for det!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)