Trois Rivières CUVÉE DE L'OCÉAN Rhum 42% Vol. 0,7l | Køb rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trois Rivières CUVÉE DE L'OCÉAN Rhum 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev smagen af Caribien med Trois Rivières Cuvée De L'Océan Rhum! Denne førsteklasses rom, der er fremstillet af sukkerrør dyrket ved havet, har en unik, salt og mineralsk smag, som er helt enestående. Drik den ren for at nyde dens intense, men raffinerede karakter, eller bland den i dine yndlingscocktails for et tropisk twist. Uanset om du er rom-connaisseur eller bare elsker at udforske nye smage, er Trois Rivières Cuvée De L'Océan Rhum et must. Dyk ned i en flaske i dag, og lad den transportere dig direkte til de solbeskinnede strande i det franske Caribien!

30,19 €

30,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Trois Rivières Cuvée de l'Océan Rhum, en unik og forfriskende spiritus, der helt sikkert vil begejstre dine sanser. Denne enestående rom er omhyggeligt fremstillet af frisk sukkerrørsjuice direkte fra de oceaniske plantager i Trois Rivières, hvilket resulterer i en karakteristisk marin note.

Cuvée de l'Océan Rhum har en fængslende aroma af friske sukkerrør og moden frugt, suppleret med subtile antydninger af salt, jod og tang, der transporterer dig direkte til de luftige caribiske kyster. På tungen er denne rom en harmonisk blanding af sødme og salt, som giver ekko af havets rytme i hver eneste slurk. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende og efterlader en dvælende smag af tropisk frugt og salt havluft.

Nyd den rene, intense smag af Trois Rivières Cuvée de l'Océan Rhum, perfekt til at nyde ren eller som et unikt twist til din yndlingscocktail. Når du nyder denne rom, drikker du ikke bare en drink; du begiver dig ud på en sanselig rejse, der indkapsler essensen af det caribiske hav.

Slip havets ånd løs med Trois Rivières Cuvée de l'Océan Rhum, den perfekte ledsager til dem, der søger en virkelig unik og eventyrlig drikkeoplevelse. Hent din flaske i dag, og lad bølgerne af smag skylle ind over dig!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)