Mars Tsunuki Wa Bi Japanese Gin 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mars Tsunuki Wa Bi Japanese Gin 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Oplev den magiske blanding af traditionelle og moderne smage med Mars Tsunuki Wa Bi Japanese Gin. Denne håndværksgin er fremstillet i Japans ældste destilleri og har en unik balance af botaniske ingredienser - en sand harmoni mellem øst og vest. Dens bløde, sprøde smag og delikate strejf af enebær gør den til et perfekt valg for gin-kendere. Uanset om du nyder en afslappende aften eller fejrer en særlig lejlighed, vil denne gin helt sikkert løfte dit humør. Den kommer smukt pakket i en gaveæske, hvilket gør den til et ideelt valg til en sofistikeret gave. Smag essensen af Japan med Mars Tsunuki Wa Bi Japanese Gin!

52,49 €

52,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Mars Tsunuki Wa Bi Japanese Gin - din indgang til en unik, orientalsk cocktailoplevelse. Denne håndlavede gin er et mesterværk fra det anerkendte Mars Tsunuki-destilleri, som er kendt for deres omhyggelige sans for detaljer og passion for kvalitet.

Dyk ned i den aromatiske tiltrækningskraft fra denne japanske gin, som skiller sig ud med et alkoholindhold på 45% og en kraftig, fed smag, der helt sikkert vil få dine smagsløg til at kildre. Det er en harmonisk blanding af traditionelle botaniske ingredienser som enebær og en buket af japanske urter, der skaber en karakteristisk orientalsk smagsprofil, som du ikke finder andre steder. Smagsbalancen i denne gin er et bevis på destilleriets mesterskab og dedikation til at skabe en ekstraordinær gin, der er både forfriskende og opkvikkende.

Men det handler ikke kun om, hvad der er indeni. Mars Tsunuki Wa Bi Japanese Gin kommer i en elegant, stilfuld gaveæske, hvilket gør den til den perfekte gave til gin-kenderen i dit liv eller en dejlig tilføjelse til din egen samling. Det autentiske japanske design er en visuel nydelse, som afspejler det håndværk, der ligger bag hver eneste flaske.

Så uanset om du planlægger en sammenkomst med vennerne, leder efter en unik gave eller bare vil udforske den japanske gins verden, er Mars Tsunuki Wa Bi Japanese Gin et valg, du ikke vil fortryde. Nyd den ren, med is eller blandet i dine yndlingscocktails.

Oplev det ekstraordinære. Oplev Mars Tsunuki Wa Bi Japanese Gin.
Produktinformation
Mars
Ny
chat Anmeldelser (0)