Silvio Carta Boigin Saffron Gin 40% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silvio Carta Boigin Saffron Gin 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd den fængslende smag af Silvio Carta Boigin Saffron Gin, en dejlig unik spiritus med safranens eksotiske charme. Denne håndværksgin, der er fremstillet på Sardinien, er fyldt med en rig blanding af botaniske ingredienser, hvor safran giver et luksuriøst, krydret twist. Perfekt til gin-kendere eller dem, der søger et nyt smagseventyr. Nyd et glas af denne livlige gin, og lad dine sanser rejse til hjertet af Middelhavet. Løft din cocktailtime med Silvio Carta Boigin Saffron Gin - det er ikke bare en drink, det er en oplevelse!

42,99 €

42,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke smag af Silvio Carta Boigin Saffron Gin. Denne førsteklasses gin, der er kunstfærdigt fremstillet på Sardinien i Italien, er en fusion af middelhavsbotaniske ingredienser, harmonisk kombineret med et delikat strejf af safran. Det er en elegant, fyldig gin med en rig og kompleks smagsprofil.

Silvio Carta Boigin Saffron Gin er perfekt til dem, der sætter pris på en gin med karakter. Den lokker med en aromatisk bouquet, som er både indbydende og fængslende. I smagen er den blød, men alligevel levende, med en perfekt balance mellem enebær, citrus og det eksotiske, luksuriøse krydderi safran.

Denne gin giver en alsidig drikkeoplevelse. Nyd den ren for at nyde dens komplekse smag, eller bland den i din yndlingscocktail for at få et unikt twist. Den passer smukt sammen med tonic eller lemonade, og den tilføjer et eksotisk touch til klassikere som gin og tonic eller martini.

Silvio Carta Boigin Saffron Gin er mere end bare en spiritus; det er en rejse til hjertet af Sardinien. Hver slurk tager dig med til det solbeskinnede Middelhav, hvor ginens botaniske ingredienser håndplukkes, og safranen høstes omhyggeligt.

Oplev det håndværk og den passion, der ligger bag hver eneste flaske Silvio Carta Boigin Saffron Gin. Det er en udforskning af smag, som gin-entusiaster vil elske, men den er også tilgængelig for dem, der er nye inden for gin.

Forkæl dig selv med den rige, eksotiske smag af Silvio Carta Boigin Saffron Gin. Det er en smag af Middelhavet, kærligt aftappet til din nydelse.
Produktinformation
Silvio Carta
Ny
chat Anmeldelser (0)