Tokiiro Niigata Japanese Craft Gin 47% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tokiiro Niigata Japanese Craft Gin 47% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte essens af Japan med Tokiiro Niigata Japanese Craft Gin. Denne førsteklasses gin, destilleret med præcision og lidenskab, vil transportere dig til hjertet af Niigata. Den er sprængfyldt med unikke japanske botaniske ingredienser, og dens rene, sprøde finish er et bevis på dens håndværk. Nip til denne gin og nyd en pirrende balance af smagsnuancer, der danser på din gane. Uanset om du er en gin-kender eller en afslappet entusiast, er Tokiiro Niigata en must-have tilføjelse til din samling. Dyk ned i en verden af japansk håndværksspiritus i dag med Tokiiro Niigata. Dine smagsløg vil takke dig!

35,99 €

35,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Tokiiro Niigata Japanese Craft Gin, en førsteklasses spiritus, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Denne gin er fremstillet i hjertet af Niigata, en region, der er kendt for sit rene vand og førsteklasses sake, og den er et vidnesbyrd om Japans rige arv inden for destillering.

Tokiiro Niigata Japanese Craft Gin er en unik blanding af traditionelle og eksotiske botaniske ingredienser, der skaber en smuk harmoni mellem øst og vest. Ginen begynder med en klassisk enebærbase, der fremhæves af delikate antydninger af yuzu, sansho-peber og sakura, som tilføjer et spændende lag af kompleksitet. Med en volumen på 47 % leverer den en blød og fyldig oplevelse uden at gå på kompromis med styrken.

Hver slurk af denne gin er en sensorisk rejse til Japan, et land, der er kendt for sin omhyggelige opmærksomhed på detaljer og sin urokkelige stræben efter perfektion. Flaskens design er en visuel nydelse, der afspejler elegancen og enkelheden i japansk æstetik.

Tokiiro Niigata Japanese Craft Gin er ideel til den kræsne gin-entusiast eller som en betænksom gave, og den kan nydes ren, med is eller som base i din yndlingscocktail. Gå ikke glip af muligheden for at opleve essensen af Japan i et gin-glas. Prøv Tokiiro Niigata Japanese Craft Gin i dag, og løft din spiritussamling til det næste niveau.
Produktinformation
Tokaji
Ny
chat Anmeldelser (0)