The West Winds Gin THE CUTLASS 50% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The West Winds Gin THE CUTLASS 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den dristige, karakteristiske smag af West Winds Gin, The Cutlass. Denne førsteklasses gin er omhyggeligt destilleret i Australien og har en alkoholvolumen på 50 %, som helt sikkert vil styrke dine sanser. The Cutlass kombinerer traditionel enebær med unikke australske elementer og skaber en eksotisk blanding, der er perfekt til ginelskere, der søger et nyt eventyr. Denne gin er kendt for sin rige, fyldige smag og er en skøn fusion af krydrede, citrusagtige og let søde noter. Tilsæt et stænk West Winds Gin, The Cutlass til dine cocktails, og oplev et unikt twist på dine yndlingsdrinks. Tro os, dine smagsløg vil takke dig!

35,99 €

35,99 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den exceptionelle smag af The West Winds Gin The Cutlass, en unik og potent spiritus, der helt sikkert vil glæde dine smagsløg. Denne gin er fremstillet i Australiens naturskønne Margaret River-region og er mere end bare en drink; den er en oplevelse.

Cutlass er berømt for sin kraftige alkoholprocent på 50 % - et modigt valg, der løfter smag og aroma op på et helt nyt niveau. Men lad dig ikke skræmme af styrken. Denne gin er bemærkelsesværdig blød med en rig, kompleks smagsprofil, der på samme tid er forfriskende og forfriskende.

Hemmeligheden bag The Cutlass' distinkte smag ligger i dens ukonventionelle ingredienser. Australske busktomater giver en jordagtig tone og en let syrlig finish, mens en indfødt australsk ingrediens, kanelmyrten, giver et subtilt strejf af krydderi.

Hvad er resultatet? En gin, der er afbalanceret, modig og utroligt alsidig. Uanset om du blander en klassisk gin og tonic, en sofistikeret martini eller bare nipper til den, vil The West Winds Gin The Cutlass helt sikkert imponere.

Men det er ikke kun smagen, der adskiller denne gin. The Cutlass er også engageret i bæredygtighed, bruger lokale ingredienser og sikrer minimal påvirkning af miljøet. Så når du vælger The Cutlass, nyder du ikke bare en god drink; du støtter også et brand, der respekterer sit miljø.

I en verden af almindelige gins skiller The West Winds Gin The Cutlass sig ud. Det er en fejring af dristige smage, australsk arv og bæredygtig praksis. Vent ikke med at opdage denne bemærkelsesværdige gin. Dine smagsløg vil takke dig!
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)