Kokoro Gin 42% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kokoro Gin 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev en bølge af japansk renhed med Kokoro Gin. Denne gin er fremstillet af de gådefulde sansho-bær og er en harmonisk blanding af øst og vest. Dens smagsprofil er en levende blanding af citrus og krydderi, afrundet med et subtilt strejf af peber. Kokoro Gin er perfekt til en forfriskende G&T eller en sensuel cocktail og giver din drink et eksotisk twist, så du med hver slurk bliver ført til de mystiske skove i Japan. Denne gin er ikke bare en drik, det er en oplevelse, en rejse til hjertet af Japan - til Kokoro. Oplev en ny dimension af gin i dag. Drik ansvarligt, smag lidenskabeligt.

31,29 €

31,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den udsøgte smag af Kokoro Gin, en unik spiritus, som er et must-have for enhver seriøs gin-entusiast. Denne enestående gin er ikke en helt almindelig drink. Kokoro Gin er destilleret med omhyggelig omhu og er en infusion af traditionelle britiske gin-botanicals og det eksotiske Sansho Berry, håndplukket fra Afan Woodland i Japan.

Resultatet er en fængslende blanding af øst og vest, en førsteklasses gin, der forener det bedste fra begge verdener. Sansho-bærret er en ægte game-changer, der tilføjer et karakteristisk peberlignende spark og en forfriskende citrusagtig smag. Denne dejlige gin sprudler af en unik, kompleks smagsprofil, der helt sikkert vil fascinere og begejstre din gane.

Kokoro Gin er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Hver slurk afslører en delikat balance af smage, der danser på tungen og efterlader en dvælende smag af eventyr. Uanset om du er gin-kender eller nysgerrig nybegynder, kan du simpelthen ikke modstå dens charme.

Kokoro Gin er perfekt til en klassisk G&T eller en sofistikeret cocktail og er en alsidig tilføjelse til din hjemmebar. Den passer smukt sammen med en række forskellige mixere og garniture, så du kan eksperimentere og skabe din helt egen signaturdrink.

Så hvorfor vente? Oplev skovens ånd med Kokoro Gin, en bemærkelsesværdig gin, der er lige så unik og eventyrlysten, som du er. Det er mere end bare en drink; det er en smagsrejse, en fejring af traditioner og en hyldest til sammensmeltningen af kulturer. Oplev Kokoro-forskellen i dag, og løft dit ginspil til nye højder.

Husk, at med Kokoro Gin handler det ikke kun om destinationen, men også om rejsen. Så skål for rejsen - skål!
Produktinformation
Kokoro Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)