Panarea Island Gin 44% Vol. 0,7l | Køb gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Panarea Island Gin 44% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd en smag af Italien med Panarea Island Gin! Denne forfriskende spiritus, der er tilsat botaniske ingredienser fra Middelhavet, vil tage dig direkte til den solrige italienske ø. Dens fristende enebærnoter og citrusagtige charme er simpelthen uimodståelig. Perfekt til gin-elskere, der søger et unikt, velsmagende twist. Gør dine cocktails mindeværdige med Panarea Island Gin. Nyd den med is eller i en klassisk Gin og Tonic - den er altid et hit. Oplev den italienske flair i hver eneste slurk. Skål!

28,99 €

28,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev smagen af italiensk sommer med Panarea Island Gin. Denne førsteklasses gin er et kærlighedsbrev til Italiens fortryllende æoliske øer Islands. Dyk ned i den unikke blanding af enebær, myrte og citrusnoter, der er skabt af eksperter til at transportere dig til de solbeskinnede strande på Panarea Island. Hver slurk er en invitation til afslapning, fyldt med essensen af Middelhavets flora.

Nyd krydderurternes subtilitet og de friske citrusagtige undertoner. Det er ikke bare en gin; det er en fordybende oplevelse, der bringer den italienske kyst til dit glas. Perfekt til en klassisk gin og tonic eller en kreativ cocktail, Panarea Island Gin er den hemmelige ingrediens, der løfter din drink.

Denne gin er destilleret med passion og præcision og afspejler skønheden og ånden fra de Æoliske øer Islands. Det er en fejring af Italiens rige botaniske arv, perfekt til dem, der sætter pris på god spiritus. Lad Panarea Island Gin pirre dine smagsløg og introducere dig til den sande essens af italiensk luksus.

Oplev forskellen ved en premium gin, der er lige så smuk som det sted, den er opkaldt efter. Panarea Island Gin, dit pas til en italiensk sommer.
Produktinformation
Panarea
Ny
chat Anmeldelser (0)