Polz Welschriesling Südsteiermark DAC 2023 11,5% Vol. 0,75l | Hvidvin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Polz Welschriesling Südsteiermark DAC 2023 11,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Polz Welschriesling Südsteiermark DAC er en fantastisk vin, der kommer direkte fra hjertet af Østrig. Denne vin er kendt for sin unikke smag, der vil få dine smagsløg til at danse! Med noter af grønne æbler og pærer, er det den perfekte ledsager til en hyggelig aften. Denne vin er ikke bare en vin, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Skænk et glas Polz Welschriesling og lad smagen føre dig til de sydlige stejrermarks vinmarker. Husk, godt selskab og en god vin går hånd i hånd! Prøv Polz Welschriesling Südsteiermark DAC i dag.

11,69 €

11,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Polz Welschriesling Südsteiermark DAC! Denne dejlige flaske hvidvin kommer fra de frodige vinmarker i det sydlige Steiermark, en region, der er kendt for sin vindyrkningstradition og enestående vine. Med hver slurk smager du ikke bare på vin, du oplever også et stykke østrigsk kulturarv.

Polz Welschriesling har en perfekt balance mellem sødme og syre. Det er en let vin, men det må ikke forveksles med mangel på karakter. Vinen er fyldt med levende smagsnuancer af grønne æbler, citrus og fersken og har en frugtrig profil, der danser på din gane. Afslutningen er sprød og ren og efterlader en forfriskende eftersmag, der indbyder til næste slurk.

Det, der gør denne Welschriesling til noget helt særligt, er dens alsidighed. Uanset om du kombinerer den med et måltid, serverer den til en sammenkomst eller bare nyder et glas efter en lang dag, så rammer den altid plet. Den passer smukt til mange forskellige retter, fra fisk og skaldyr til fjerkræ, fra salater til lette pastaretter.

Men tag ikke bare vores ord for det. Oplev selv magien i Polz Welschriesling Südsteiermark DAC. Uanset om du er en erfaren vinkender eller en afslappet vinelsker, vil denne flaske helt sikkert begejstre dig. Oplev glæden ved den østrigske vintradition med hver eneste slurk. Slip dine smagsløg løs på en rejse gennem vinmarkerne i det sydlige Steiermark. Giv dig hen til den forfriskende, frugtagtige nydelse, som Polz Welschriesling er. Du vil ikke fortryde det.
Produktinformation
Polz
Ny
chat Anmeldelser (0)