MUYU Vetiver Gris by Alex Kratena 22% Vol. 0,5l | Hollandsk likør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MUYU Vetiver Gris by Alex Kratena 22% Vol. 0,5l

1.40 kg
Oplev den guddommelige smag af MUYU Vetiver Gris af Alex Kratena. Denne udsøgte spiritus er fremstillet med lidenskab og ekspertise og indeholder en unik blanding af vetiver og patchouli, der giver en fængslende, jordisk aroma. Nip til naturens ynde, fordyb dig i en verden af smagsoplevelser, og lad styrken på 22 % tage dig med på en rejse i ren ekstase. MUYU Vetiver Gris er perfekt til cocktails eller til at nyde alene, og den er ikke bare en drink - den er en oplevelse. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske i dag, og lad magien udfolde sig!

31,49 €

31,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer MUYU Vetiver Gris af Alex Kratena! En unik, must-have likør til alle spiritusentusiaster. Den er fremstillet af den berømte bartender Alex Kratena og er en finjusteret kreation, der er en blid blanding af det jordagtige vetivergræs, forfriskende citrus og et strejf af ingefær, hvilket giver en enestående smagsoplevelse.

MUYU Vetiver Gris er mere end bare en drink. Det er en oplevelse. Den lokkende duft af vetivergræs transporterer dig straks til en rolig, frodig grøn eng. Den første slurk afslører komplekse smagslag, der danser på din gane. Citrusnoterne tilfører en pikant friskhed, mens eftersmagen af ingefær giver lyst til mere.

Alex Kratenas MUYU Vetiver Gris er perfekt til cocktails og er en alsidig tilføjelse til din hjemmebar. Den giver dybde og karakter til klassiske cocktails og et spændende twist til din sædvanlige drink. Nyd den alene, eller bland den med din yndlingsspiritus - uanset hvad, vil den helt sikkert vække begejstring.

MUYU Vetiver Gris er ikke bare en drink, men også en dedikation til naturen. Den er skabt med bæredygtige ingredienser, der sikrer, at hver flaske bidrager til at bevare verdens smukke, men skrøbelige biodiversitet. Når du nyder et glas MUYU Vetiver Gris, nyder du ikke bare en lækker likør - du støtter også en grønnere planet.

Oplev det vidunder, der er MUYU Vetiver Gris af Alex Kratena. Det er ikke bare en drink, det er en rejse for dine smagsløg. Gå ikke glip af dette unikke smagseventyr. Skål for en likør, der er lige så god for planeten, som den er for din gane!
Produktinformation
De Kuyper
Ny
chat Anmeldelser (0)