Luigi Francoli Grappa del Piemonte Chardonnay 41,5% Vol. 0,7l | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Luigi Francoli Grappa del Piemonte Chardonnay 41,5% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Luigi Francoli Grappa del Piemonte Chardonnay. Denne grappa kommer fra den berømte Piemonte-region i Italien og har en blød og delikat smagsprofil, som enhver kender vil sætte pris på. Den er fremstillet med præcision og giver en unik smagsoplevelse med et strejf af Chardonnay, der giver en virkelig robust finish. Luigi Francoli Grappa del Piemonte Chardonnay er ideel til at nippe til efter middagen eller til at fejre særlige lejligheder og er et vidnesbyrd om den vedvarende kvalitet af traditionel italiensk destillering. Gør dine øjeblikke mindeværdige med denne dejlige spiritus.

24,89 €

24,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af Luigi Francoli Grappa del Piemonte Chardonnay. Denne luksusbrændevin er et godt eksempel på det enestående håndværk og den dedikation, som Luigi Francoli-destilleriet er kendt for.

Denne grappa er fremstillet i hjertet af Piemonte i Italien og destilleret af de fineste Chardonnay-druer. Denne opmærksomhed på kvalitet skinner igennem i hver eneste slurk, da du vil blive mødt med en blød og delikat smag, der virkelig er uovertruffen. Aromaen er udpræget frugtagtig med noter af friske æbler og pærer, perfekt afbalanceret af et strejf af ristede mandler.

Luigi Francoli Grappa del Piemonte Chardonnay er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Den tager dig med på en rejse gennem de frodige vinmarker i Piemonte, så du kan smage regionens rige arv og passion for vinfremstilling.

Denne grappa er perfekt til at blive nydt alene, men er også en elegant ledsager til ost eller dessert. Uanset om du er en erfaren grappa-entusiast eller en nysgerrig nybegynder, vil Luigi Francoli Grappa del Piemonte Chardonnay helt sikkert imponere.

Oplev selv denne luksuriøse spiritus. Du fortjener intet mindre. Oplev den unikke charme ved Luigi Francoli Grappa del Piemonte Chardonnay i dag. Det er ikke bare en grappa, det er en fejring af italiensk tradition og ekspertise. Husk, at gode ting kommer i små slurke. Så skænk, nip, og nyd smagen af Italiens fineste.
Produktinformation
Francoli
Ny
chat Anmeldelser (0)