Bottega Grappa Riserva Privata di Amarone Barricata 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega Grappa Riserva Privata di Amarone Barricata 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Bottega Grappa Riserva Privata di Amarone Barricata i gaveæske er perfekt til dem, der sætter pris på kvalitetsdråber. Denne unikke grappa er lagret i små egefade, hvilket giver den en dyb og karakteristisk smag. Med noter af vanilje, kakao og en antydning af kirsebær vil denne grappa være en sand fornøjelse for dine smagsløg. Packes i en elegant gaveæske, er det den perfekte gave til en særlig lejlighed eller bare for at forkæle dig selv. Nyd den alene eller sammen med en god dessert for en uforglemmelig smagsoplevelse. Smag forskellen med Bottega Grappa Riserva Privata di Amarone Barricata.

31,29 €

31,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med den udsøgte Bottega Grappa Riserva Privata di Amarone Barricata. Denne førsteklasses grappa er håndlavet af mesterdestillatørerne hos Bottega og er en hyldest til italiensk tradition og håndværk. Den er fremstillet af de fineste Amarone-druer og er omhyggeligt lagret på egetræsfade, hvilket giver den en unik, rig smagsprofil, som helt sikkert vil imponere.

Så snart du åbner flasken, vil du blive mødt af en dejlig aroma af moden frugt, krydderier og ristet træ, som giver et hint om den komplekse smag, der venter. På tungen er grappaen glat og fløjlsagtig med noter af tørret frugt, vanilje og et strejf af chokolade. Eftersmagen er lang og tilfredsstillende, hvilket gør den til den perfekte efter-middagen-godbid.

Men den fremragende kvalitet stopper ikke ved selve grappaen. Bottega Grappa Riserva Privata di Amarone Barricata kommer i en elegant gaveæske, der gør den til den perfekte gave til enhver lejlighed. Uanset om du fejrer en særlig milepæl, leder efter en sofistikeret gave eller bare vil forkæle dig selv, er denne grappa et valg, der siger meget om din fremragende smag.

Så hvorfor vente? Oplev charmen ved den italienske destillationstradition med Bottega Grappa Riserva Privata di Amarone Barricata. Når du først har smagt den, vil du forstå, hvorfor den anses for at være en af de fineste grappaer i verden. Bestil din i dag, og løft din spiritussamling til nye højder.
Produktinformation
Bottega
Ny
chat Anmeldelser (0)