Silvio Carta Grappa 40% Vol. 0,7l | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silvio Carta Grappa 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den raffinerede smag af Silvio Carta Grappa. Denne enestående spiritus, der er fremstillet i hjertet af Italien, har et robust alkoholindhold på 40% og giver en blød, fyldig smag. Hver slurk afslører den udsøgte blanding af friske, frugtagtige noter og subtile antydninger af mandel, der giver en sofistikeret finish. Uanset om du er grappa-connaisseur eller nybegynder, lover Silvio Carta Grappa en uforglemmelig oplevelse. Perfekt til at nippe til efter middagen eller skåle for særlige lejligheder. Løft din spiritussamling i dag med denne unikke italienske skat.

27,29 €

27,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Gør dig klar til at forkæle dine sanser med den påfaldende bløde og tilfredsstillende Silvio Carta Grappa. Dette er ikke bare en drik, det er en oplevelse, der vil transportere dig til de solbeskinnede vinmarker i Italien med hver slurk.

Vores Silvio Carta Grappa er en førsteklasses italiensk spiritus, der er kendt for sin enestående smag og kvalitet. Den er fremstillet af de fineste druer og destilleret til perfektion, hvilket giver den karakteristiske, kraftige smag, som Grappa-connaisseurs elsker. Med en robust volumen på 40 % er den sikker på at få dine smagsløg til at danse af fryd.

Magien ved denne Grappa ligger i dens glatte tekstur og rige, fyldige smag. Det er en perfekt blanding af styrke og subtilitet, med en dejlig aroma, der pirrer din næse før den første tår. Smagen er en balance af frugtagtig sødme, opvarmet af et blidt strejf af krydderi, der bliver hængende i ganen.

Silvio Carta Grappa er perfekt til at drikke ren eller som base i cocktails. Den passer også smukt til desserter, hvilket gør den til den perfekte finale på et dejligt måltid. Når den serveres afkølet, er det en forfriskende måde at slappe af på efter en lang dag.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske Silvio Carta Grappa. Det er en smag af Italien, som du kan nyde derhjemme. Skål for de gode tider, der venter forude!
Produktinformation
Silvio Carta
Ny
chat Anmeldelser (0)