Domenis 1898 BLANC E NERI di Domenis Cabernet Grappa 40% Vol. 0,7l | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Domenis 1898 BLANC E NERI di Domenis Cabernet Grappa 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte Domenis Blanc E Neri di Domenis Cabernet Grappa, en perfekt blanding af tradition og smag. Denne italienske skønhed er fremstillet med finesse og har en indbydende aroma og en kompleks smagsprofil, der vil glæde dine sanser. Uanset om du er grappa-kender eller nybegynder, vil denne Cabernet Grappa helt sikkert imponere med sin rige, fyldige karakter. Den nydes bedst efter middagen og er den perfekte måde at afslutte et måltid på. Så hvorfor vente? Nyd den autentiske italienske essens af Domenis Blanc E Neri di Domenis Cabernet Grappa i dag.

22,49 €

22,49 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Har du ventet på at smage noget, der er en klasse for sig? Lad os introducere dig til Domenis BLANC E NERI di Domenis Cabernet Grappa. Denne fløjlsbløde grappa er ikke bare en drink, det er en oplevelse! Lavet af de fineste Cabernet-druer og destilleret med kærlighed og præcision er denne grappa et bevis på Domenis' engagement i fremragende kvalitet og smag.

En slurk af denne smukt fremstillede grappa og du vil blive transporteret til vinmarkerne i Italien. Det er den perfekte balance mellem frugtagtig sødme og et subtilt, varmende spark af alkohol. Med et alkoholindhold på 40 % vil den med garanti varme dig indefra og ud.

Domenis BLANC E NERI di Domenis Cabernet Grappa er perfekt til at nyde efter et måltid eller på en afslappet aften. Med hver slurk kan du smage den rige arv og det håndværk, der ligger bag fremstillingen af denne dejlige spiritus.

Den elegante indpakning af Domenis' Cabernet Grappa gør den til en ideel gave til enhver lejlighed. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med den luksuriøse oplevelse af Domenis' Cabernet Grappa i dag. Det er ikke bare en drink, det er en legemliggørelse af italiensk tradition og kvalitet.

Husk, at gode ting i livet nydes langsomt, og denne Cabernet Grappa er ingen undtagelse. Skænk dig et glas, læn dig tilbage, slap af, og lad smagene danse på din gane. Nyd den sofistikerede Domenis BLANC E NERI di Domenis Cabernet Grappa, for du fortjener intet mindre end det bedste!
Produktinformation
Domenis 1898
Ny
chat Anmeldelser (0)