Marzadro GIARE Grappa Gewürztraminer 41% Vol. 0,7l | Grappa | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Marzadro GIARE Grappa Gewürztraminer 41% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den udsøgte smag af Marzadro GIARE Grappa Gewürztraminer! Denne førsteklasses grappa er fremstillet i Italien og er en fryd for dine sanser. Dens blomsteragtige aroma og delikate smag indkapsler essensen af Gewürztraminer-druen, hvilket gør den til et must for enhver kender. Uanset om det er en hyggelig aften eller en stor fest, er denne grappa din perfekte ledsager. Slap af med den bløde, fyldige finish fra Marzadro GIARE Grappa Gewürztraminer. Oplev glæden ved italiensk håndværk i hver eneste slurk. Forkæl dig selv med luksus, nyd kvaliteten. Skål for de gode tider!

46,89 €

46,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Marzadro GIARE Grappa Gewürztraminer! Denne sofistikerede spiritus er en perfekt tilføjelse til din samling eller en fantastisk gave til en kræsen ven. Denne elegante og aromatiske Grappa er omhyggeligt fremstillet af det anerkendte Marzadro Distillery- et velrenommeret italiensk mærke, der er kendt for sit engagement i kvalitet og tradition.

GIARE Grappa Gewürztraminer er en dejlig oplevelse for din gane. Den er fremstillet af den reneste Gewürztraminer-druekerne og tilbyder en unik balance mellem frugtagtige og blomsteragtige noter, hvilket skaber en bemærkelsesværdig blød og smagfuld spiritus. Aromaen er rig og dragende med noter af litchi, rose og honning. På tungen er den en symfoni af smage med en subtil sødme, der er perfekt afbalanceret med en varm, krydret finish.

Men det magiske ved Marzadro GIARE Grappa Gewürztraminer ligger ikke kun i smagen. Denne Grappa er lagret i mindst 36 måneder på asketræsfade, en proces, der giver en uovertruffen dybde i smagen og en smuk gylden nuance til spiritussen.

Denne Grappa er ikke bare en drink, den er en oplevelse. Uanset om du nyder den efter et måltid, til en cigar eller med vennerne ved en særlig lejlighed, lover Marzadro GIARE Grappa Gewürztraminer en uforglemmelig sanserejse.

Oplev den overlegne kvalitet og udsøgte smag af Marzadro GIARE Grappa Gewürztraminer. Dette er mere end bare en flaske Grappa - det er et bevis på italiensk håndværk og en sand fornøjelse for sanserne. Tag ikke bare vores ord for det - forkæl dig selv med en flaske i dag, og oplev magien selv!
Produktinformation
Marzadro
Ny
chat Anmeldelser (0)