🌾Copenhagen oriGINal Gin with a touch of PINK GRAPE 39% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Copenhagen oriGINal Gin with a touch of PINK GRAPE 39% Vol. 0,7l

1.00 kg

22,19 €

22,19 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den forfriskende smag af Copenhagen oriGINal Gin, nu med et fristende twist af pink grape. Denne førsteklasses gin er fremstillet i hjertet af Danmarks pulserende hovedstad og er en unik blanding af traditionelle botaniske ingredienser og et uventet pust af pink grapefrugt. Resultatet er en livlig drink, der viser den perfekte balance mellem citrusagtig smag og blød gin.

Vores Copenhagen oriGINal Gin er dejligt alsidig. Uanset om du foretrækker en klassisk gin og tonic, en frugtagtig cocktail eller at nyde den rent, kan denne gin klare det hele. Dens livlige noter af pink grapefrugt giver ikke kun et strejf af farve, men også et forfriskende og pikant pift, der vil løfte din drink til nye højder.

Hver slurk af vores gin afslører en symfoni af smagsoplevelser. Det starter med en sprød, botanisk friskhed, som er så karakteristisk for Copenhagen oriGINal Gin. Dette efterfølges hurtigt af showets stjerne - den livlige pink grapefrugt. Denne frugtagtige note giver ginen sin unikke karakter og tilføjer et spændende lag af kompleksitet til drinken.

Og det bedste af det hele? Copenhagen oriGINal Gin med et strejf af Pink Grape er perfekt til enhver lejlighed. Uanset om det er en afslappet sammenkomst, et elegant aftenarrangement eller en stille aften hjemme, vil denne gin helt sikkert imponere. Så hvorfor ikke forkæle dine smagsløg med en gin-oplevelse ud over det sædvanlige og nyde de forskellige smage af vores Copenhagen oriGINal Gin med et strejf af Pink Grape? Skål for god smag!
Produktinformation
Frost Spirits
Ny
chat Anmeldelser (0)