🌾Copenhagen oriGINal Gin with a touch of ORANGE 39% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Copenhagen oriGINal Gin with a touch of ORANGE 39% Vol. 0,7l

1.00 kg

20,89 €

20,89 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den forfriskende smag af Copenhagen oriGINal Gin, der er mesterligt fremstillet med et dejligt strejf af appelsin. Denne unikke gin er mere end bare en spiritus, det er en oplevelse, der tager dig med på en fristende rejse gennem Københavns gader, lige fra dit eget hjem.

Vores Copenhagen oriGINal Gin er ikke en almindelig gin. Det er en blanding af traditionelt og moderne, som udtrykker den pulserende ånd i den danske hovedstad. Den er tilsat et delikat strejf af appelsin, som giver et uventet twist til den klassiske enebærbase. Denne særlige ingrediens giver ikke kun ginnen en forfriskende citrusagtig note, men også en levende, smuk nuance, der minder om en fantastisk solnedgang i København.

Copenhagen oriGINal Gin er perfekt til enhver lejlighed og er vidunderlig alene, serveret over is eller som hovedingrediens i din yndlingscocktail. Dens subtile orange undertoner gør den til en ideel base for en forfriskende gin og tonic eller en livlig Negroni.

Hver slurk af Copenhagen oriGINal Gin er en fejring af dansk arv og håndværk. Den fremstilles i små partier, hvilket sikrer, at hver flaske er af højeste kvalitet. Uanset om du er ginkender eller en afslappet entusiast, vil du sætte pris på den omhyggelige balance mellem smagene og den bløde finish.

Oplev den unikke smag af Copenhagen oriGINal Gin i dag. Forkæl dig selv eller giv den til en ven. Det er mere end bare en drink, det er en rejse til Danmark, en slurk ad gangen. Oplev Københavns magi i en flaske. Udforsk ginens verden som aldrig før. Skål for det ekstraordinære!
Produktinformation
Frost Spirits
Ny
chat Anmeldelser (0)