🌾Etsu Gin DOUBLE YUZU Limited Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Etsu Gin DOUBLE YUZU Limited Edition 43% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

39,59 €

39,59 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Vi præsenterer Etsu Gin Double Yuzu Limited Edition, en enestående blanding, der bringer smagen af Østasien lige ned i dit glas. Denne førsteklasses gin ligger i en smuk gaveæske og er den perfekte gave til gin-elskeren i dit liv eller en luksuriøs forkælelse til dig selv.

Etsu Gin Double Yuzu er lavet med en unik blanding af botaniske ingredienser og en dobbelt dosis Yuzu, en citrusfrugt, der stammer fra Østasien, og som er meget værdsat for sin duftende skal og saft. Denne gin byder på en forfriskende citrussmag, der er flettet sammen med subtile antydninger af enebær, hvilket gør den til en uimodståelig tilføjelse til din ginsamling.

Med et alkoholindhold på 43% giver denne gin en blød, men livlig oplevelse. Den første smag af Yuzu opsluger din gane, efterfulgt af en blød enebærfinish, der får dig til at længes efter den næste slurk. Uanset om du foretrækker den ren, med is eller i en klassisk cocktail, er Etsu Gin Double Yuzu et alsidigt valg, der helt sikkert vil imponere.

Etsu Gin Double Yuzu Limited Edition handler ikke kun om smag, den er også en fryd for øjet. Pakket i en fantastisk gaveæske er denne gin en fremragende gave til enhver lejlighed. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, vil enhver blive glad for at pakke denne sofistikerede spiritus ud.

Oplev den eksotiske smag af yuzu og traditionen med at lave gin med Etsu Gin Double Yuzu Limited Edition. Det er mere end bare en drink, det er et eventyr i hver slurk. Så hvorfor vente? Grib din flaske i dag, og tag på en smagfuld rejse, du sent vil glemme.
Produktinformation
Etsu Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)