🌾Etsu Japanese Gin PACIFIC OCEAN WATER Limited Edition 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Etsu Japanese Gin PACIFIC OCEAN WATER Limited Edition 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

45,29 €

45,29 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den unikke smag af Østen med Etsu Japanese Gin - Pacific Ocean Water Limited Edition. Denne udsøgte gin er en sjælden perle i spiritusverdenen, omhyggeligt fremstillet af det reneste vand fra Stillehavet.

Etsu Gin er kendt for sin balance mellem traditionelle og unikke botaniske ingredienser, der på harmonisk vis kombineres for at give en forfriskende og sofistikeret ginoplevelse. Denne Pacific Ocean Water Limited Edition går et skridt videre ved at forene ginnens naturlige ingredienser med den sprøde, rene smag fra verdens største hav.

Resultatet? En gin, der inkarnerer Japans ånd og kombinerer landets respekt for natur og tradition med et moderne touch. Den første slurk vil afsløre en eksplosion af citrussmag, efterfulgt af en subtil antydning af blomsternoter. I slutningen vil du opleve den dvælende smag af Stillehavet - en blid påmindelse om havets bølger, der slår ind mod de japanske kyster.

Denne limited edition gin er ikke bare en drink, men en oplevelse. Den er perfekt til gin-entusiaster, der leder efter noget ud over det sædvanlige, eller til dem, der ønsker at udvide deres smagsløg. Uanset om du nyder den rent eller i en cocktail, vil Etsu Japanese Gin - Pacific Ocean Water Limited Edition helt sikkert efterlade et varigt indtryk.

Desuden kommer den i en smukt designet gaveæske, hvilket gør den til et fremragende valg til en særlig gave. Det er en unik måde at dele et stykke af Japans rige arv og kultur på, som med garanti vil glæde selv de mest kræsne gin-elskere.

Så hvorfor vente? Dyk ned i den japanske gins verden med Etsu's Pacific Ocean Water Limited Edition. Det er mere end en gin. Det er en rejse på tværs af Stillehavet, lige i dit eget hjem.
Produktinformation
Etsu Gin
Ny
chat Anmeldelser (0)