Kultu Ginja Cherry Liquor 18% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Frugtlikør | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kultu Ginja Cherry Liquor 18% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den rige smag af Kultu Ginja Cherry Liquor, en unik blanding, der er perfekt til dem med en kræsen gane. Denne udsøgte spiritus er fremstillet af de fineste kirsebær og giver en levende smag, der er både sød og robust. Uanset om du giver den i en stilfuld gaveæske eller nyder den selv, er Kultu Ginja Cherry Liquor indbegrebet af fin spiritus. Dens 18% volumen sikrer et kraftfuldt punch i hver slurk og tager din spiritusoplevelse til et helt nyt niveau. Nyd smagen af luksus med Kultu Ginja Cherry Liquor.

20,39 €

20,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Nyd den guddommelige smag af Kultu Ginja Cherry Liquor, en himmelsk blanding af søde kirsebær og fin alkohol. Denne førsteklasses spiritus præsenteres i en stilfuld gaveæske og er et fantastisk valg til særlige lejligheder eller som en unik gave til spiritusentusiasten i dit liv.

Med en rig volumen på 18% giver hver slurk Kultu Ginja Cherry Liquor en intens, fyldig smag, der danser på din gane. De søde, modne kirsebær er perfekt afbalanceret med alkoholens varme, hvilket skaber en lækker, glat og fløjlsagtig drink. Uanset om du er en erfaren spirituskender eller lige er begyndt på din rejse, vil du sætte pris på de komplekse smagsnoter og den dvælende frugtagtige eftersmag.

Den smukt designede gaveæske tilføjer et strejf af elegance, hvilket gør denne kirsebærlikør til en perfekt gave til fødselsdage, jubilæer eller højtider. Den smarte emballage tilføjer desuden et strejf af luksus til din hjemmebarsamling.

Kultu Ginja Cherry Liquor er ikke bare en drink, det er en oplevelse. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller dine kære med denne luksuriøse spiritus, og nyd den enestående smag af søde kirsebær og fin alkohol.

Oplev den udsøgte smag af Kultu Ginja Cherry Liquor - en herlig blanding af tradition og kvalitet, som vil give dig lyst til mere!
Produktinformation
Kultu
Ny
chat Anmeldelser (0)