Ron Quorhum 30 Aniversario Cask Strength 50% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Dominikansk rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Quorhum 30 Aniversario Cask Strength 50% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Fejr livets mindeværdige øjeblikke med Ron Quorhum's Aniversario Cask Strength Rum! Denne førsteklasses spiritus, smukt indkapslet i en udsøgt gaveæske, er en perfekt blanding af tradition og kvalitet. Det er ikke bare en drink, men en oplevelse, med en robust alkoholprocent på 50 %, som giver et dejligt kick til dine sippesessioner. Dens rige, bløde smagsprofil med antydninger af karamel og vanilje adskiller den fra resten. Uanset om det er en gave til en, du holder af, eller en godbid til dig selv, er Ron Quorhum's Aniversario Cask Strength Rum en fejring i hver eneste slurk!

101,39 €

101,39 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Introducer en, du holder af, eller dig selv, til den udsøgte smag af Ron Quorhum's Aniversario Cask Strength rom. Dette er ikke bare en hvilken som helst rom; det er en fejring af 30 års exceptionelt håndværk. For hver slurk vil du smage den rige historie fra et brand, der har perfektioneret sit håndværk gennem tre årtier.

Denne rom er ikke for de svage sjæle. Med en alkoholprocent på 50 % er det en fadstyrke, der giver en robust og fyldig oplevelse. Alligevel forbliver den utrolig blød, hvilket er et bevis på den mesterlige destillations- og lagringsproces.

Aniversario Cask Strength rom er en fryd for ganen. Den trækker dig ind med sin dybe, ravfarvede farve og holder dig fanget med sin komplekse, nuancerede smag. Forvent en uimodståelig blanding af sød karamel, vanilje og eksotiske krydderier, afrundet med en varm, dvælende finish. Det er en rom, der opfordrer dig til at tage dig god tid, nyde hver slurk og virkelig værdsætte kunsten at fremstille rom.

Og det er ikke kun rommen, der er noget særligt. Pakket i en elegant gaveæske er den en perfekt gave til enhver lejlighed. Uanset om du er romkender eller ny i den fine spiritusverden, vil Ron Quorhum Aniversario Cask Strength rom helt sikkert imponere.

I en verden fyldt med forhastet og masseproduceret spiritus skal du vælge en rom, der står for kvalitet, tradition og en dedikation til håndværket. Vælg Ron Quorhum's Aniversario Cask Strength rom. Det er mere end bare en drink. Det er en oplevelse.
Produktinformation
Quorhum
Ny
chat Anmeldelser (0)