Wilhelm Steirischer Obstler 40% Vol. 0,35l | Brandy | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wilhelm Steirischer Obstler 40% Vol. 0,35l

1.40 kg
Få det bedste fra Østrig med Wilhelm Steirischer Obstler. Denne lækre frugtbrændevin er skabt med passion og omhyggeligt håndværk, hvilket gør hver slurk til en sand fest. Den har en fyldig smag, der er både sød og frisk, og dens bløde tekstur gør den perfekt til enhver anledning. Så hvad venter du på? Forkæl dig selv med en flaske Wilhelm Steirischer Obstler, og opdag en verden af smag, der venter på at blive udforsket. Husk at nyde med måde!

10,69 €

10,69 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Nyd en smag af tradition med Wilhelm Steirischer Obstler, en førsteklasses frugtbrandy, som er et must for enhver kender af fin spiritus. Denne Obstler er håndlavet i Steiermark, hjertet af østrigsk destillation, og har et robust alkoholindhold på 40%, hvilket lover en stærk, dejlig slurk hver gang.

Den er pakket i en slank og kompakt 0,35 liters flaske og er den perfekte tilføjelse til din hjemmebar eller en ideel gave til en ven, der sætter pris på de finere ting i livet. Brandyens krystalklare farve er et vidnesbyrd om dens renhed, mens dens frugtagtige aroma og bløde smag er en hyldest til kvaliteten af de frugter, der bruges i produktionen.

At tage en slurk Wilhelm Steirischer Obstler er som at gå en tur gennem Steiermarks frodige frugtplantager - hver dråbe genlyder af den naturlige sødme fra regionens bedste frugter. Fra den første duft til den sidste slurk er det en sanselig rejse, som helt sikkert vil fortrylle dig.

Denne Obstler handler ikke kun om smag - det handler om at opleve et stykke østrigsk kulturarv, en slurk ad gangen. Uanset om du er en brandy-aficionado eller en afslappet sipper, vil Wilhelm Steirischer Obstler helt sikkert imponere med sin intense smag og rige arv.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med den autentiske smag af Steiermarks frugtplantager. Oplev Wilhelm Steirischer Obstlers blødhed, raffinement og tidløse elegance i dag. Lad hver slurk tage dig med på en rejse gennem Østrigs fortryllende landskaber, og opdag, hvorfor denne frugtbrandy er en elsket skat blandt spiritusentusiaster over hele verden.
Produktinformation
Wilhelm
Ny
chat Anmeldelser (0)