Saint James ROYAL AMBRÈ Rhum Agricole 40% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Saint James ROYAL AMBRÈ Rhum Agricole 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rige, bløde smag af Saint James Royal Ambrè Rhum Agricole. Denne førsteklasses rom er håndlavet på Martinique og er en skattekiste af tropiske lækkerier. Den er sprængfyldt med noter af karamel, træ og frugt og er perfekt til cocktails eller til at nyde ren. Royal Ambrè byder på en unik smagsrejse, der tager dig direkte til hjertet af Caribien. Den er lagret til perfektion og er et vidnesbyrd om Saint James-destillatørernes mesterskab. En slurk, og du vil forstå, hvorfor den kaldes den kongelige rom. Oplev dette flydende guld i dag!

21,49 €

21,49 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Vi præsenterer Saint James Royal Ambrè Rhum Agricole, en luksuriøs spiritus, der helt sikkert vil pirre dine smagsløg. Dette er ikke en helt almindelig rom - det er Rhum Agricole, en fransk rom, der er lavet af ren saft fra sukkerrør, ikke melasse.

Saint James Royal Ambrè er en dejlig blød og kompleks rom med en alkoholprocent på 40 %. Den har en rig ravfarve, deraf navnet "Royal Ambrè". Smagen er dyb med en perfekt balance mellem søde og krydrede noter. For hver tår, du tager, vil du bemærke antydninger af tørret frugt, vanilje og et subtilt strejf af egetræ, hvilket giver den en unik, sofistikeret smag.

Denne rhum agricole er produceret af Saint James, et destilleri, der er kendt for sit engagement i kvalitet og tradition. Deres passion for romfremstilling skinner igennem i hver eneste flaske Royal Ambrè. Rommen er destilleret på Martinique, en ø, der er kendt for sit ideelle klima til romproduktion, og den er i sandhed indbegrebet af Caribiens ånd.

Det, der adskiller Saint James Royal Ambrè Rhum Agricole fra mængden, er dens alsidighed. Den er perfekt til at drikke ren, med is eller som basis for din yndlingscocktail. Uanset om du er en erfaren rom-entusiast eller ny i spiritussens verden, vil du helt sikkert forelske dig i den rige smag og den bløde finish i denne enestående rom.

Hvis du er på udkig efter en unik spiritus af høj kvalitet til din samling, behøver du ikke lede længere end Saint James Royal Ambrè Rhum Agricole. Dens udsøgte smag og uovertrufne kvalitet vil helt sikkert imponere. Så hvorfor vente? Oplev den kongelige behandling med Saint James Royal Ambrè Rhum Agricole i dag. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Saint James
Ny
chat Anmeldelser (0)