Lebensstern 15 Years Old Panama Rum 47,4% Vol. 0,7l | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lebensstern 15 Years Old Panama Rum 47,4% Vol. 0,7l

1.40 kg
Nyd rigdommen af Lebensstern Panama Rum i dit glas! Denne rom har lagret i 15 herlige år og er en eksplosion af smag. Med en perfekt balance mellem sødme og krydderi byder den på en unik smagsrejse, der er både særpræget og dejlig. Denne rom af høj kvalitet er produceret i Panama, som er kendt for sine frodige sukkerrørsmarker, og den fanger essensen af landet i hver eneste slurk. Med 47,4 % vol. har den et robust punch, hvilket gør den ideel til dem, der nyder en stærk, forfriskende drink. Lebensstern Panama Rum er perfekt til at nippe til eller blande i cocktails og er en uundværlig tilføjelse til din hjemmebar.

38,79 €

38,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske smag af Lebensstern Panama Rum. Denne premium rom har lagret i 15 år og er indbegrebet af godt håndværk og kvalitet. Med en imponerende volumen på 47,4 % leverer denne rom en robust og rig smagsprofil, som vil imponere selv de mest kræsne romkendere.

Lebensstern Panama Rum er ikke bare en drik, det er en oplevelse. Den første slurk tager dig med til de tropiske strande i Panama, hvor denne rom er destilleret og lagret med kærlighed. Hver flaske bærer essensen af troperne med noter af karamel, eksotiske frugter og subtile hints af vanilje. Finishen er langvarig og tilfredsstillende, hvilket gør den perfekt til at nippe til rent eller som base for dine yndlingscocktails.

Men det handler ikke kun om smagen. Æstetik betyder noget, og Lebensstern Panama Rum skuffer ikke. I en elegant 0,7-liters flaske skinner dens rige ravfarve igennem, hvilket gør den til en stilfuld tilføjelse til dit barskab. Det er et vidnesbyrd om den skønhed, der ligger indeni - en symfoni af smag, der venter på at blive nydt.

Uanset om du er en rom-aficionado eller bare er på vej ind i en verden af lagret spiritus, er Lebensstern Panama Rum et must. Det er mere end bare en drink, det er en smagsrejse, der bringer Panamas ånd direkte til dit glas. Så hvorfor vente? Dyk ned i den og opdag den ekstraordinære smag af Lebensstern Panama Rum. Dine smagsløg vil takke dig.
Produktinformation
Lebensstern
Ny
chat Anmeldelser (0)