Toucan VANILIANE Guyana Rhum 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Blandet rom | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Toucan VANILIANE Guyana Rhum 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg

46,19 €

46,19 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den eksotiske, rige smag af Toucan VANILIANE Guyana Rhum, en udsøgt rom, der kommer fra hjertet af Guyana. Pakket i en elegant gaveæske er dette den perfekte overraskelse til enhver rom-entusiast.

Hver slurk af Toucan VANILIANE Guyana Rhum transporterer dig til de frodige, tropiske landskaber i Guyana. Denne rom er fremstillet af ren sukkerrørsjuice og har en unik, robust smagsprofil, der er fuld af karakter. Det er en skøn blanding af sødt og krydret med et strejf af vanilje, der giver en beroligende afslutning på hver slurk.

Denne rom handler ikke kun om smag; den er en oplevelse. Den er aftappet med en fylde på 45% og giver en varm, beroligende fornemmelse, der varer ved længe efter den sidste dråbe. Det er en rom, der inviterer dig til at læne dig tilbage, slappe af og nyde øjeblikket.

Uanset om du er en erfaren rom-connaisseur eller lige er begyndt at udforske spiritusverdenen, er Toucan VANILIANE Guyana Rhum et must. Det er en unik tilføjelse til enhver barsamling og en sikker samtalestarter ved enhver sammenkomst.

Pakket i en elegant gaveæske er det en ideel gave til fødselsdage, jubilæer eller bare fordi. Giv en unik romoplevelse i gave med Toucan VANILIANE Guyana Rhum.

Oplev den tropiske tiltrækningskraft fra Guyana, en slurk ad gangen med Toucan VANILIANE Guyana Rhum. Smag forskellen i dag.
Produktinformation
Toucan
Ny
chat Anmeldelser (0)