Clase Azul Tequila AÑEJO 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Añejo Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clase Azul Tequila AÑEJO 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Nyd den bløde, fyldige smag af Clase Azul Añejo Tequila. Denne førsteklasses tequila præsenteres i en gaveæske og er en perfekt gave til enhver spirituselsker. Nyd den unikke smag af agave, der er lagret på sherryfade, hvilket giver den en uimodståelig sød og kompleks smag. Clase Azul Añejo Tequila, en luksusdrink til de særlige øjeblikke. Uanset om du er vært for en fest eller bare nyder en stille aften, er det en slurk af himlen i hvert glas. Oplev traditionen og håndværket i mexicansk tequila, når det er bedst. Køb din flaske i dag!

840,89 €

840,89 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Dyk ned i en verden af raffineret spiritus med Clase Azul Añejo Tequila, en luksuriøs og blød drink, der vil løfte din gane. Den ligger i en udsøgt gaveæske og er den perfekte gave til særlige lejligheder eller en dekadent forkælelse til dig selv.

Denne førsteklasses Añejo Tequila er fremstillet med den største omhu og præcision, hvilket garanterer en unik drikkeoplevelse fra øverste hylde. Den er destilleret af 100 % blå agave og har en enestående smagsprofil med fyldige noter af karamel, vanilje og chokolade med et strejf af ristet egetræ.

Clase Azul Añejo Tequila er blød og fyldig og sikrer, at hver slurk er en dejlig rejse. Uanset om du er tequila-connaisseur eller bare elsker god spiritus, vil denne tequila helt sikkert imponere. Den nydes bedst ren eller med is for fuldt ud at værdsætte dens indviklede smag.

Selve flasken er et kunstværk, håndmalet med et iøjnefaldende blåt og hvidt design. Den tilføjer et element af stil og raffinement til enhver bar eller drinksskab, hvilket gør den til ikke bare en drink, men et statement.

Oplev den sublime fornøjelse ved at nippe til Clase Azul Añejo Tequila, en spiritus, der indkapsler essensen af førsteklasses kvalitet og upåklagelig smag. Det er mere end bare en drink; det er en fejring af livets fineste øjeblikke.
Produktinformation
Clase Azul
Ny
chat Anmeldelser (0)