Rum Company COCORANGE 40% Vol. 0,7l | Andre alkoholiske drikke | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rum Company COCORANGE 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Lad dig forføre af COCORANGE by Rums tropiske charme Company. Denne fristende rom har en unik blanding af fyldig kokosnød og smagfuld appelsin, hvilket resulterer i en smag, der er både forfriskende og luksuriøs. Med en volumen på 40 % er den perfekt til at nippe til på en varm aften eller blande i din yndlingscocktail. Hver slurk fører dig til en solkysset strand og gør hvert øjeblik til en miniferie. Så hvorfor vente? Dyk ned i COCORANGEs eksotiske verden, og lad dine smagsløg sejle væk på et caribisk eventyr. Drik venligst under ansvar.

58,09 €

58,09 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Fordyb dig i den tropiske smag af COCORANGE Rum, en unik blanding, der transporterer dine sanser direkte til paradis. Denne håndlavede spiritus har en imponerende volumen på 40 % og leverer et punch, der både er stærkt og blødt.

COCORANGE Rum er en symfoni af fyldige, tropiske smage. Det er her, kokosnøddens cremede godhed fletter sig perfekt sammen med appelsinens pikante smag. Det er den perfekte fusion, der giver en smag af øerne i hver slurk.

Denne rom er ikke kun for kendere. Dens unikke blanding af smag indbyder alle til at nyde den. Det er en alsidig spiritus, der er perfekt med is, blandet i en cocktail eller bare nydt som den er.

Oplev forskellen ved en rom, der er omhyggeligt fremstillet. COCORANGE Rum er en kvalitetsspiritus, der er destilleret og modnet med den største præcision. Derfor har hver eneste flaske en ensartet smagsprofil, som er svær at modstå.

Med COCORANGE Rum køber du ikke bare en flaske rom, du investerer i en oplevelse. Det er en smag af troperne, et øjebliks afslapning og en fejring af de fineste smage. Så skænk dig selv et glas, og lad COCORANGE Rum tage dig med til et tropisk paradis.

Husk, at COCORANGE Rum er mere end en drink; det er en invitation til at omfavne ø-livsstilen. Så uanset om du er vært for en fest eller slapper af efter en lang dag, skal du sørge for at have en flaske COCORANGE Rum ved hånden. Skål for de gode tider med COCORANGE Rum!
Produktinformation
Rum Company
Ny
chat Anmeldelser (0)