El Supremo 12 Year Old OAK CASK Rum 40% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

El Supremo 12 Year Old OAK CASK Rum 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť rumu El Supremo Oak Cask. Tento prémiový rum, ktorý zrel viac ako desať rokov, ponúka harmonickú zmes sladkého karamelu a vanilky s nádychom dubového dreva. Je to skutočná voľba pre znalcov, ideálna na popíjanie čistého rumu alebo na miešanie do vynikajúcich koktailov. El Supremo, ktorý sa plní do fliaš s objemom 40 %, poskytuje punc a zároveň si zachováva svoju klasickú rumovú jemnosť. Či už ste milovníkom rumu alebo nováčikom, rum El Supremo Oak Cask je nádherným doplnkom každej zbierky alkoholu. Ochutnajte najvyšší, pocíťte najvyšší s rumom El Supremo.

68,09 €

68,09 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si jedinečnú chuť rumu El Supremo Oak Cask. Tento rum je dokonale vyrobený a je potešením pre vaše zmysly. Svojou bohatou, sýto jantárovou farbou a opojnou vôňou určite zaujme každého milovníka rumu.

Toto nie je váš priemerný rum. Dvanásť rokov zreje v dubových sudoch, čo mu dodáva výraznú, jemnú chuť, ktorá nemá obdobu. S každým dúškom pocítite teplo trópov, pretože zamatová textúra a bohatá, plná chuť vás prenesie na vzdialené karibské pobrežie.

Proces zrenia v dubových sudoch dodáva tomuto rumu osobitý charakter. Dodáva mu nádych vanilky, štipku korenia a dymový záver, ktorý je skutočne podmanivý. Toto je rum, ktorý sa má popíjať a vychutnávať, nie sa ponáhľať.

Rum El Supremo Oak Cask s obsahom alkoholu 40 % je silný, ale jemný, robustný a zároveň rafinovaný. Je ideálny na popíjanie čistého alebo s ľadom a je tiež skvelým základom pre vaše obľúbené rumové koktaily.

Či už ste znalec rumu, alebo len hľadáte niečo jedinečné do svojej skrinky s alkoholom, El Supremo Oak Cask Rum je voľba, ktorú nebudete ľutovať. Tak sa pohodlne usaďte, nalejte si pohár a doprajte si dokonalú chuť tohto výnimočného rumu.

Nezabudnite, že El Supremo je viac ako len nápoj, je to zážitok. Zážitok najvyššej chuti, najvyššej kvality a najvyššej spokojnosti. Zažite ho ešte dnes!
Tabuľka dát
El Supremo
Nové
chat Komentáre (0)