Clément Rhum Vieux Agricole PRIVATE CASK Oloroso 2017 61,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clément Rhum Vieux Agricole PRIVATE CASK Oloroso 2017 61,1% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Spoznajte sofistikovanú chuť Clément Rhum Vieux Agricole Private Cask Oloroso, jedinečného rumu, ktorý musia vyskúšať všetci znalci. Tento rum, vyrobený s vášňou a odbornými znalosťami, zreje v súkromných sudoch, vďaka čomu získava charakteristický chuťový profil. Nie je to len nápoj, je to zážitok - bohatý, komplexný a neuveriteľne jemný. Prímes Oloroso dodáva rumom nádych sladkosti, ktorý dokonale vyvažuje ich robustnú intenzitu. A tým to nekončí, dodáva sa v štýlovej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom na špeciálnu príležitosť. Vychutnajte si chuť Karibiku s rumom Clément Rhum Vieux Agricole Private Cask Oloroso. Vezmite si fľašu ešte dnes a nechajte ju očariť vaše chuťové bunky!

63,39 €

63,39 € Bez DPH

Popis
Vstúpte do sveta výnimočnej chuti s Clément Rhum Vieux Agricole PRIVATE CASK Oloroso. Tento rum pochádza zo slnkom zaliatych polí Martiniku a je svedectvom dedičstva francúzskych karibských destilačných techník.

Každý dúšok vás vezme na cestu plnú chutí, ktorá začína živými tónmi tropického ovocia, karamelu a vanilky, pokračuje hrejivým teplom korenia a končí charakteristickým sladkým nádychom sherry Oloroso. Proces zrenia v súkromnom sude mu dodáva bohatý jantárový odtieň a hĺbku chuti, ktorá je komplexná a lákavá.

Clément Rhum Vieux Agricole PRIVATE CASK Oloroso, uložený v elegantnej darčekovej škatuli, je ideálnou voľbou pre milovníkov rumu alebo pre každého, kto si chce vychutnať skutočne výnimočný destilát. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si len užívate pokojný večer doma, tento rum sľubuje nezabudnuteľný degustačný zážitok.

Tak prečo čakať? Potešte svoje zmysly rumom Clément Rhum Vieux Agricole PRIVATE CASK Oloroso. Doprajte si bohatstvo karibského dedičstva, ochutnajte skúsenosti generácií a urobte z každej príležitosti nezabudnuteľný okamih.
Tabuľka dát
Clément
Nové
chat Komentáre (0)