Diplomático AMBASSADOR Selection Cask Strength 47% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Lederoptik | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Diplomático AMBASSADOR Selection Cask Strength 47% Vol. 0,7l in Geschenkbox mit Lederoptik

1.40 kg
Vychutnajte si vynikajúcu chuť Diplomático Ambassador Selection Cask Strength, ktorý musí mať každý milovník rumu. Táto výnimočná zmes, prezentovaná v luxusnej darčekovej škatuľke koženého vzhľadu, dokonale dozrieva v dubových sudoch a môže sa pochváliť robustným 47 % objemom. Jeho bohatý, komplexný profil je potešením pre chuťové bunky a ponúka symfóniu tropického ovocia, medu a vanilkových tónov. Či už chcete potešiť seba alebo prekvapiť niekoho blízkeho, Diplomático Ambassador Selection je nezabudnuteľným zážitkom. Ochutnajte rozdiel ešte dnes a pozdvihnite svoju zbierku destilátov touto prémiovou ponukou.

229,89 €

229,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám luxusný Diplomático AMBASSADOR Selection Cask Strength v elegantnej darčekovej krabičke so štýlovým koženým vzhľadom. Tento rum nie je len nápoj, je to zážitok. Ručne vyrobený s láskou a dôkladným zmyslom pre detail, každý dúšok tohto rumu vyžaruje harmóniu bohatých chutí a zručnosť majstrov destilatérov.

Ambassador Selection je sudová zmes, čo znamená, že je neriedená a má silnejšiu, robustnejšiu chuť. Tento rum je odvážne plný, ale zároveň očarujúco jemný a odhaľuje tóny čokolády, hrozienok a vanilky, ktoré tancujú na vašom podnebí. Jeho záver je dlhotrvajúci a v ústach zanecháva hrejivú a uspokojivú chuť.

Tento rum je nielen vysoko kvalitný, ale aj šetrný k životnému prostrediu. Liehovar Diplomático je hrdý na svoje trvalo udržateľné postupy, takže si svoj nápoj môžete vychutnať s vedomím, že prispievate k blahu našej planéty. Krásna darčeková krabička umocňuje luxusný dojem, takže je ideálnym darčekom pre každého znalca rumu alebo sofistikovaným doplnkom vašej vlastnej zbierky alkoholu.

Diplomático AMBASSADOR Selection Cask Strength je viac než len rum, je to svedectvo o starých tradíciách, majstrovskom remesle a radosti z vychutnávania najlepších okamihov života. Vychutnajte si ho čistý alebo s ľadom a nechajte sa týmto nádherným destilátom preniesť do slnečných krajín Venezuely. Uvoľnite v sebe veľvyslanca a vychutnajte si bohatstvo života s Diplomático. Na zdravie!
Tabuľka dát
Diplomatico
Nové
chat Komentáre (0)