Flor de Caña ECO Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Flor de Caña ECO Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Zažite jemnú a bohatú chuť rumu Flor de Caña ECO. Tento výnimočný destilát pochádzajúci z úrodnej sopečnej pôdy Nikaraguy je povinnou jazdou pre milovníkov rumu. Zreje v tropických podmienkach a môže sa pochváliť skvelou rovnováhou sladkosti a sily. Každý dúšok odhalí stopy vanilky, kakaa a tropického ovocia, čo z neho robí vynikajúcu voľbu na popíjanie čistého rumu alebo miešanie do koktailov. A čo je na tom najlepšie? Je šetrný k životnému prostrediu, vyrobený udržateľným spôsobom zo 100 % prírodných surovín. Navyše sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti. Nepite len rum, ale zažite aj Flor de Caña ECO Rum.

28,29 €

28,29 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si jemnú a bohatú chuť rumu Flor de Caña ECO v elegantnej darčekovej škatuľke. Tento prémiový rum, vyrobený s vášňou, sľubuje luxusný zážitok z pitia, na ktorý sa ťažko zabúda. Každý dúšok rumu Flor de Caña ECO prináša jedinečnú zmes teplých, sladkých a korenistých tónov, ktoré podráždia vaše chuťové poháriky a zanechajú vo vás túžbu po ďalších dúškoch.

Tento rum nie je len o chuti - je o zážitku. Samotná fľaša je umeleckým dielom, takže je vynikajúcou voľbou na darček alebo zberateľský kúsok. Čo však odlišuje rum Flor de Caña ECO od ostatných, je jeho záväzok k udržateľnosti. Každá fľaša vyrobená zo 100 % obnoviteľnej energie a prírodných zložiek prispieva k ekologickejšej planéte.

Či už plánujete pokojný večer s dobrou knihou, alebo živú párty s priateľmi, Flor de Caña ECO Rum je vaším dokonalým spoločníkom. Vychutnajte si ho priamo, s ľadom alebo zmiešaný vo vašom obľúbenom koktailu.

Doprajte sebe alebo svojim blízkym rum Flor de Caña ECO v darčekovom balení - nie je to len nápoj, je to udržateľný a vkusný zážitok. Je to viac než len rum - v každom dúšku je príbeh.

Nezabudnite, že toto nie je obyčajný rum; je to udržateľný luxus, vďaka ktorému sa každý dúšok počíta pre lepšiu, ekologickejšiu budúcnosť. Na zdravie!
Tabuľka dát
Flor de Caña
Nové
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: