Rhum J.M FUMÉE VOLCANIQUE Rhum Agricole 49% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rhum J.M FUMÉE VOLCANIQUE Rhum Agricole 49% Vol. 0,7l

1.40 kg
Obohaťte svoju zbierku destilátov o Rhum J.M Fumée Volcanique Rhum Agricole. Tento prémiový destilát musí mať každý znalec rumu. Vďaka svojej robustnej sile sa destiluje z čistej šťavy z cukrovej trstiny, čo mu dodáva výrazne aromatický profil. Jeho jedinečná vulkanická dymová esencia ho odlišuje a ponúka bohatý a komplexný chuťový zážitok. Či už ho budete popíjať čistý, alebo ho budete miešať do sofistikovaných koktailov, tento rum na vás určite zapôsobí. Vychutnajte si bohaté dedičstvo Rhum J.M s každým dúškom Fumée Volcanique Rhum Agricole. Vitajte vo svete znamenitého rumu!

35,99 €

35,99 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Rhum J.M FUMÉE VOLCANIQUE Rhum Agricole! Toto nie je obyčajný rum; je to vynikajúca zmes, ktorá nesie bohatú, dymovú esenciu sopečnej erupcie. Tento rum s robustným obsahom alkoholu 49 % je plný, robustný a absolútne poteší zmysly.

Popíjajte ho čistý, aby ste si vychutnali komplexné chute, alebo ho primiešajte do svojho obľúbeného kokteilu a zažite nezabudnuteľný zážitok. Jedinečný charakter tohto rumu pochádza z bohatej vulkanickej pôdy Karibiku, kde sa pestuje cukrová trstina. Zaručujeme, že každý dúšok vás prenesie na živé karibské ostrovy s ich sviežou krajinou a pulzujúcou kultúrou.

Rhum J.M FUMÉE VOLCANIQUE Rhum Agricole je viac ako len rum; je to oslava tradície, dedičstva a výnimočného remeselného spracovania. Je ideálnou voľbou pre skúsených nadšencov rumu alebo pre každého, kto chce preskúmať svet prémiových liehovín. Vychutnajte si bohatú, dymovú chuť a vychutnajte si hladký záver tohto výnimočného rumu.

Nezabudnite, že Rhum J.M FUMÉE VOLCANIQUE Rhum Agricole je viac ako len nápoj, je to zážitok. Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta prémiových liehovín a nechajte sa rumom Rhum J.M FUMÉE VOLCANIQUE Rhum Agricole vziať na chuťovú cestu, aká nemá obdoby. Vezmite si svoju fľašu ešte dnes a nechajte dobrodružstvo začať!
Tabuľka dát
Rhum J.M
Nové
chat Komentáre (0)