Turquoise Bay Amber Rum Reserve 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Turquoise Bay Amber Rum Reserve 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vyskúšajte exotickú chuť rumu Turquoise Bay Amber Rum Reserve. Tento precízne vyrobený rum, prezentovaný v štýlovej darčekovej škatuľke, je dokonalou kombináciou bohatosti a jemnosti. Dokonale vyzretý nesie výraznú chuť, ktorá vás prenesie na slnkom zaliate pobrežie Karibiku. Tento jantárový rum je vynikajúcou voľbou na popíjanie čistého rumu alebo na miešanie do obľúbených koktailov. Vychutnajte si ducha trópov s rumom Turquoise Bay Amber Rum Reserve - darčekom, ktorý určite poteší každého nadšenca rumu. Spríjemnite si príležitosť týmto jedinečným a aromatickým rumom.

33,69 €

33,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Turquoise Bay Amber Rum Reserve, prvotriedny pôžitok pre milovníkov rumu. Tento rum je uložený v elegantnej darčekovej škatuľke a je dokonalým darčekom na každú oslavu. Náš rum je odborne vyrobený a môže sa pochváliť silným 40 % objemom alkoholu pre vynikajúcu chuť, ktorá poteší vaše chuťové bunky.

Čím sa odlišuje Turquoise Bay Amber Rum Reserve? Všetko je to v starostlivom procese. Získavame tie najlepšie ingrediencie a náš rum dokonale dozrieva, čoho výsledkom je hladký, bohatý jantárový rum plný charakteru. Chuťový profil je harmonickou zmesou sladkej a korenistej chuti s nádychom karamelu, vanilky a tropického ovocia. Je to chuťový zážitok, ktorý vás prenesie priamo do srdca Karibiku.

Nie je to však len o chuti. Turquoise Bay Amber Rum Reserve je aj pastvou pre oči. Atraktívny jantárový odtieň je podmanivý, zatiaľ čo elegantný dizajn fľaše s korkovou zátkou dodáva punc sofistikovanosti. Uložená v špeciálne navrhnutej darčekovej škatuli predstavuje pôsobivý pohľad, ktorý určite poteší každého milovníka rumu.

Vychutnajte si tento rum priamo, s ľadom alebo ako hlavnú ingredienciu vášho obľúbeného kokteilu. Nech už si ho vychutnáte akokoľvek, Turquoise Bay Amber Rum Reserve sľubuje nezabudnuteľnú chuťovú cestu. Tak prečo čakať? Doprajte si dokonalý zážitok z rumu Turquoise Bay Amber Rum Reserve ešte dnes.
Tabuľka dát
Tierra Madre
Nové
chat Komentáre (0)