La Mauny 1749 Rhum Agricole Ambré 40% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

La Mauny 1749 Rhum Agricole Ambré 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite robustnú chuť La Mauny Rhum Agricole Ambré! Tento špičkový rum, starostlivo vyzrievaný v dubových sudoch, sa môže pochváliť jedinečnou ovocnou vôňou, ktorá vás okamžite prenesie do tropického raja francúzskej Západnej Indie. Jeho hladký záver je ideálny na popíjanie čistého rumu, s ľadom alebo do vášho obľúbeného kokteilu. Prebuďte v sebe mixológa a vylepšite svoju hru s nápojmi La Mauny Rhum Agricole Ambré. Nie je to len nápoj, je to cesta!

24,89 €

24,89 € Bez DPH

Popis
Odhaľte svoje chuťové poháriky a vychutnajte si vynikajúci zážitok z La Mauny Rhum Agricole Ambré. Tento výnimočný jantárový rum destilovaný v srdci Karibiku je skutočným majstrovským dielom.

Dokonale vyzretý rum La Mauny Rhum Agricole Ambré je symfóniou chutí, ktorá vaše zmysly vezme na cestu na ostrovy. Bohatá, zlatistá farba rumu naznačuje teplú, lákavú chuť, ktorá na vás čaká. Je to viac než len nápoj - je to zážitok.

Každý dúšok tohto prémiového rumu odhaľuje jemnú rovnováhu sladkých a korenistých tónov. Jedinečný proces zrenia umožňuje rozvinúť komplexné chute vrátane náznakov karamelu, vanilky a jemnej korenistej chuti, ktorá pretrváva na jazyku. Záver je hladký a dlhotrvajúci a zanechá vo vás chuť na ďalší dúšok.

Kvalita tohto rumu je zrejmá od prvého dúšku. La Mauny Rhum Agricole Ambré sa vyrába z čistej šťavy z cukrovej trstiny a je dôkazom oddanosti značky kvalite a tradícii. Výsledkom je rum, ktorý je robustný, aromatický a nezabudnuteľne lahodný.

La Mauny Rhum Agricole Ambré je ideálny na vychutnávanie samostatne alebo ako luxusný doplnok vášho obľúbeného kokteilu. Či už ste znalec rumu alebo začiatočník, tento rum bude pozoruhodným doplnkom vašej zbierky alkoholu.

Doprajte si autentickú chuť Karibiku s rumom La Mauny Rhum Agricole Ambré. Doprajte si ho sami alebo ním obdarujte niekoho blízkeho - je to chuťové dobrodružstvo, ktoré na vás určite urobí dojem. Prijmite ducha ostrovov a vychutnajte si jedinečnú chuť La Mauny Rhum Agricole Ambré. Na zdravie a dobré časy!
Tabuľka dát
La Mauny
Nové
chat Komentáre (0)