Clément Rhum Agricole Ambré 40% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clément Rhum Agricole Ambré 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite tropické vibrácie s naším Clément Rhum Agricole Ambré! Tento zlatý jantárový rum je lahôdkou pre vaše chuťové poháriky. Je nasýtený bohatým korením, jemnými tónmi vanilky a nádychom opekaných mandlí a vezme vás na zmyslovú cestu do srdca Karibiku. Popíjajte ho čistý alebo ho primiešajte do svojich obľúbených koktailov, v každom prípade je dokonalým spoločníkom na uvoľnený večer. Spríjemnite si deň sladkou, jemnou a výraznou chuťou Clément Rhum Agricole Ambré. Je to viac ako len rum, je to chuť raja.

24,89 €

24,89 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, jemnú chuť Clément Rhum Agricole Ambré, špičkového rumu, ktorý sľubuje jedinečný a nezabudnuteľný chuťový zážitok. Tento jantárovo sfarbený rum vyrábaný v srdci francúzskeho Karibiku ponúka vynikajúcu zmes zemitej cukrovej trstiny a dráždivých tónov tropického ovocia.

Clément Rhum Agricole Ambré sa vyrába z čerstvej šťavy cukrovej trstiny a nie z melasy, čím sa odlišuje od bežného rumu. Výsledkom tejto metódy je živá, plná a bohatá chuť destilátu. V každom dúšku je to kúsok tropického raja.

Tento rum však nie je len o chuti. Ide o zážitok. Od okamihu, keď otvoríte fľašu, vás privíta zvodná aróma, ktorá naznačuje, aké chuťové dobrodružstvo vás čaká. Je to zmyslový pôžitok, ktorý sa dokonale hodí na popíjanie čistého alkoholu, s ľadom alebo ako hviezda vášho obľúbeného kokteilu.

Či už ste skúsený nadšenec rumu, alebo hľadáte niečo nové, čo by ste mohli vyskúšať, Clément Rhum Agricole Ambré musíte vyskúšať. Je to viac než len nápoj, je to pozvánka na cestu chuti, aká nemá obdoby. Tak do toho, nalejte si pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si výnimočnú chuť Clément Rhum Agricole Ambré. Je to zážitok, na ktorý tak skoro nezabudnete.
Tabuľka dát
Clément
Nové
chat Komentáre (0)