Cane Island NICARAGUA 12 Years Old Single Estate Rum 43% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cane Island NICARAGUA 12 Years Old Single Estate Rum 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte sofistikovanú chuť rumu Cane Island Nicaragua Single Estate. Tento prémiový rum zrejúci viac ako desať rokov je oslavou bohatých karibských chutí. Vďaka zamatovej textúre a tónom sušeného ovocia, vanilky a náznaku dubového dreva je ideálny na samostatné popíjanie alebo na pridanie hĺbky do vášho obľúbeného kokteilu. Doprajte si tento plný, hladký rum a premeňte svoj večer na tropickú dovolenku. Objavte autentickú chuť Nikaraguy v každom dúšku - rum Cane Island, symfónia chutí vo fľaši. Vyskúšajte ho ešte dnes!

44,19 €

44,19 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do bohatej, jemnej chuti rumu Cane Island Single Estate. Toto majstrovské dielo pochádzajúce z exotickej krajiny Nikaraguy je viac ako len nápoj - je to cesta 12 rokov remeselnej výroby a tropického zrenia.

Každý dúšok rumu Cane Island je objavovaním intenzívnych chutí. Všetko sa začína sladkosťou karamelizovaného cukru, vyvíja sa do srdca teplej, korenistej škorice a nakoniec vrcholí dlhým, uspokojujúcim nádychom horkej čokolády. To všetko je dokonale vyvážené 43 % objemu alkoholu, čo zaručuje, že vaše chuťové poháriky budú prebudené, ale nikdy nie preťažené.

Tento rum, ručne vyrábaný v jedinej nikaragujskej usadlosti, odráža ducha svojej vlasti v každej kvapke. Nesie v sebe esenciu vulkanickej pôdy, svieži oceánsky vánok a sladké tropické ovocie Nikaraguy, vďaka čomu je skutočným vyslancom svojho terroir.

Rum Cane Island Single Estate sa dodáva v elegantnom balení vo formáte 0,7 l, čo z neho robí ideálneho spoločníka na komorné stretnutia alebo premyslený darček pre milovníkov rumu. Nie je to len fľaša rumu, je to príbeh, zážitok, odraz stáročnej tradície a svedectvo umenia výroby rumu.

Tak prečo čakať? Zažite dušu Nikaraguy s rumom Cane Island Single Estate. Či už si ho vychutnáte čistý, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom kokteile, tento rum sľubuje, že pozdvihne váš zážitok z pitia na úplne novú úroveň. Nechajte ducha trópov opantať vaše zmysly a nechajte dobrodružstvo začať!

Nezabudnite, že život je príliš krátky na nič iné ako na najlepší rum. Vyberte si Cane Island. Vyberte si kvalitu. Vyberte si zážitok, ktorý pretrvá.
Tabuľka dát
Cane Island
Nové
chat Komentáre (0)