Naga Shani KINGDOM OF SIAM PX Cask 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Naga Shani KINGDOM OF SIAM PX Cask 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Zažite exotický pôvab Naga Shani KINGDOM OF SIAM PX Cask. Tento jedinečný destilát, odborne vyrobený v Siamskom kráľovstve, zachytáva esenciu Východu svojou bohatou, plnou chuťou. Uložená v úžasnej darčekovej škatuli je dokonalým darčekom pre náročných milovníkov destilátov. Zreje v sudoch Pedro Ximenez a prináša hladkú, vrstevnatú chuť so sladkým, dlhotrvajúcim záverom. Či už ste znalec whisky, alebo jednoducho radi objavujete nové chute, Naga Shani vás prenesie do sveta osobitých chutí. Vyskúšajte ju ešte dnes a vydajte sa na chuťovú cestu, aká nemá obdoby!

47,99 €

47,99 € Bez DPH

Popis
Objavte chuť exotiky so sudom Naga Shani KINGDOM OF SIAM PX. Tento podmanivý destilát je pokladnicou jedinečných chutí, starostlivo vyrobený v srdci slávneho kráľovstva Siam. Tento destilát, ktorý je opradený históriou a kultúrou, vás prenesie do éry kráľovskej extravagancie a bohatstva.

Tento lákavý destilát, uložený v úžasnej, elegantne navrhnutej darčekovej škatuli, je ideálnym darčekom pre náročných znalcov alkoholu alebo luxusným potešením pre vás. Jeho bohatý, robustný chuťový profil je výsledkom starostlivého zrenia v sudoch PX, čo mu dodáva jedinečný charakter, ktorý ho odlišuje od jeho kolegov. Každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí od sladkých karamelových tónov až po jemné náznaky korenia, ktoré vrcholia v hladkom, dlhotrvajúcom závere.

Naga Shani KINGDOM OF SIAM PX Cask nie je len destilát - je to zážitok. Cesta za poznaním od prvého nalievania až po poslednú kvapku. Je to dokonalý doplnok k príjemnému večeru pri krbe alebo sofistikovaný doplnok k ďalšej večeri.

Tak prečo sa neponoriť do dobrodružstva chuti a tradície so sudom Naga Shani KINGDOM OF SIAM PX? Prijmite ducha Siamu a doprajte si zážitok, ktorý je rovnako jedinečný a nezabudnuteľný ako vy.
Tabuľka dát
Naga
Nové
chat Komentáre (0)