Silver Seal NICARAGUA Rum 24 Years Old 1999 49,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silver Seal NICARAGUA Rum 24 Years Old 1999 49,8% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si zamatovú jemnosť nášho nikaragujského rumu Silver Seal, ktorý dokonale zrel viac ako dve desaťročia. Tento jedinečný rum s bohatým tmavým odtieňom sľubuje chuťovú cestu, aká nemá obdoby. Jeho plná chuť, ktorá sa pýši tónmi karamelu, vanilky a dubu, poteší vaše zmysly. Každá fľaša sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, čo z nej robí dokonalý darček pre znalcov aj zberateľov. Pozdvihnite svoj zážitok z rumu Silver Seal Nicaragua Rum, kde je každý dúšok oslavou starých destilačných tradícií.

225,09 €

225,09 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa na zmyselnú cestu s rumom Silver Seal Nicaragua. Tento výnimočný rum, ktorý zreje neuveriteľných 24 rokov, je skutočným majstrovským dielom v každom zmysle. Nie je to len tak hocijaký rum, je to brána do sveta bohatých, hlbokých chutí, ktoré určite očaria vaše zmysly.

Rum Silver Seal Nicaragua, destilovaný v nádhernej krajine Nikaragua, je dôkazom umenia výroby rumu. Tento rum vyžaruje kvalitu, ktorú spoznáte už po prvom dúšku. Jeho jemná a robustná chuť sa spája s podmanivou arómou, ktorá vás určite prinúti túžiť po ďalšom.

Rum Silver Seal Nicaragua, plný sudový rum, je silným zdrojom chutí. S obsahom alkoholu takmer 50 % je to nápoj, ktorý si treba vychutnávať pomaly, aby ste mohli naplno oceniť jeho zložitú zmes chutí. Je silný, ale hladký, s nádherným záverom, ktorý pretrváva ešte dlho po poslednej kvapke.

Rum Silver Seal Nicaragua sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre znalcov rumu alebo pre každého, kto oceňuje kvalitný nápoj. Balenie je rovnako prémiové ako samotný rum a dodáva tomuto už aj tak luxusnému výrobku mimoriadny nádych elegancie.

Na záver možno povedať, že rum Silver Seal Nicaragua je viac ako len fľaša rumu. Je to zážitok, cesta chutí, ktorá určite ozvláštni každú príležitosť. Či už ste nadšenec rumu, alebo len hľadáte jedinečný darček, rum Silver Seal Nicaragua je voľba, ktorú neoľutujete. Je to chuť toho najlepšieho z Nikaraguy, ktorú vám prinášame vo fľaši.
Tabuľka dát
Silver Seal
Nové
chat Komentáre (0)